Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Tietoturvamerkki auttaa kuluttajia tekemään turvallisempia kodin älylaitehankintoja.

Tietoturvamerkki

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset tiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Onko ajoneuvollasi on käyttämättömyysjaksoja? Voit poistaa sen tilapäisesti liikenteestä ja säästää samalla ajoneuvokuluissa. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

TRA2020-konferenssi huhtikuussa Helsingissä

TRA2020 net
Transport Research Arena eli TRA järjestetään 27.–30.4.2020 Helsingissä. TRA on tärkein eurooppalainen liikenteen ja viestinnän joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma, joka kattaa kaikki liikenteen ja liikkumisen muodot.

Traficomin blogi

Lue Traficomin johdon ja asiantuntijoiden ajankohtaisia kirjoituksia liikenteestä ja viestinnästä.
Henkilö selaa kännykkää
Moottorikelkkailu on parhaimmillaan hauska talviajan harrastus. Näillä virkamiehen vinkeillä kelkkailija pääsee varmasti turvallisesti perille. Ajoreitin ja –kelin lisäksi turvallisen moottorikelk...
Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom) pyytää lausuntoa rautatieyrityksen toimiluvan hakemisesta annettuun määräykseen tehtävistä muutoksista.
Alusten painolastivesiä koskevan sääntelyn tarkoituksena on estää haitallisten vieraslajien leviäminen alusten käyttämän painolastiveden mukana. Nyt tehdyllä selvityksellä haettiin parhaita menetel...
Maailman radioviestintäkonferenssi 2019 päättyi 22.11.2019 (WRC-19, World Radiocommunication Conference) ja tulokset olivat Suomen kannalta hyvät. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin loppurapo...

Brexitin vaikutukset liikenteeseen ja viestintään

Traficom on koonnut liikenteen ja viestinnän alalta yhteen liikenne- ja viestintäsektoreiden toimijoita ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa liittyen brexit-tilanteeseen.
Brexit