Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Postin lakon vaikutukset Traficomin palveluihin ja toimintoihin.

Ajonevoverolippu ja kirjekuori

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset tiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Onko ajoneuvollasi on käyttämättömyysjaksoja? Voit poistaa sen tilapäisesti liikenteestä ja säästää samalla ajoneuvokuluissa. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Traficomin blogi

Lue Traficomin johdon ja asiantuntijoiden ajankohtaisia kirjoituksia liikenteestä ja viestinnästä.
Henkilö selaa kännykkää
Liikenne- ja viestintävirasto ja liikenne- ja viestintäministeriö ovat yhteistyössä teettäneet selvityksen passiivisen infrastruktuurin tilasta ja saatavuudesta suurimmissa kaupungeissa. Selvitystä...
Miten yksittäisestä Autoreporter-havainnosta päästään kansainvälisesti merkittävän haittaohjelman jäljille? Olemme jo kertoneet QSnatchin toiminnasta ja saastuneiden laitteiden puhdistamisesta. Ny...
Euroopan unionin tuomioistuin antoi 1.10.2019 tuomion evästekäytäntöihin liittyen. Tuomion perusteella virasto tarkensi evästeitä koskevaa ohjeistustaan.
Katsastuskontti Oy:n Kempeleen toimipaikalla ei saa katsastaa ajoneuvoja 20.11.2019 alkaen. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin asettama kielto on määräaikainen ja se on voimassa 26.11.2019 sa...

Brexitin vaikutukset liikenteeseen ja viestintään

Traficom on koonnut liikenteen ja viestinnän alalta yhteen liikenne- ja viestintäsektoreiden toimijoita ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa liittyen brexit-tilanteeseen.
Brexit