Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Postin lakon vaikutukset Traficomin palveluihin ja toimintoihin.

Ajonevoverolippu ja kirjekuori

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset tiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Onko ajoneuvollasi on käyttämättömyysjaksoja? Voit poistaa sen tilapäisesti liikenteestä ja säästää samalla ajoneuvokuluissa. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Traficomin blogi

Lue Traficomin johdon ja asiantuntijoiden ajankohtaisia kirjoituksia liikenteestä ja viestinnästä.
Henkilö selaa kännykkää

Säädösseuranta viikko 46

Traficom seuraa liikennettä ja viestintää koskevia uusia säädöksiä. Seuranta julkaistaan viikoittain Traficom.fi:ssä pääsääntöisesti maanantaisin.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin mukaan Telian menettely periä sakkomaksua asiakkailta, jotka peruuttavat numeronsiirron ennen kuin numero on siirtynyt uudelle operaattorille, on lainvastai...
Lentoturvallisuuspoikkeamien raportointia ja vaikuttavuutta ollaan kehittämässä eurooppalaisesta näkökulmasta ja mielipiteitä kartoitetaan laajasti Euroopan komission julkaiseman kyselyn avulla. Ka...
EASA on julkaissut uuden lausuntopyynnön, Installation and maintenance of recorders - certification aspects. Määräaika lausunnon antamiselle päättyy 13.2.2020.

Brexitin vaikutukset liikenteeseen ja viestintään

Traficom on koonnut liikenteen ja viestinnän alalta yhteen liikenne- ja viestintäsektoreiden toimijoita ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa liittyen brexit-tilanteeseen.
Brexit