Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman v. 2022 valtionavustushaun info- ja keskustelutilaisuus 20.6.

​Liikenne- ja viestintävirasto Traficom myöntää valtionavustusta kunnille jalankulun ja pyöräliikenteen infrastruktuurin kehittämiseen osana liikenne- ja viestintäministeriön vuonna 2018 julkaiseman Kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman toteutusta. Avustuksella tuetaan ensisijaisesti infrahankkeita, joilla edistetään jalankulun ja pyöräliikenteen hyödyntämismahdollisuuksia arjen matkoilla.

Vuonna 2022 investointiohjelman valtionavustushaussa avustusta myönnetään yhteensä noin 6,5-11 miljoonaa euroa. Valtionavustusta myönnetään kunnille jalankulun ja pyöräliikenteen olosuhteiden parantamiseen kuntien katuverkolla tai muualla kunnan omistamalla maalla sijaitseviin kohteisiin. Valtionavustusta voidaan myöntää yksittäisille kunnille ja kuntien yhteishankkeisiin. Avustusmäärä on enintään 50 prosenttia hankkeen hyväksyttävistä kustannuksista.

Kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman valtionavustushaku käynnistyy kesä-heinäkuussa 2022. Hakemus tulee jättää viimeistään 30.9.2022 klo 16.15.

Kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman valtionavustushausta kiinnostuneille järjestetään info- ja keskustelutilaisuus maanantaina 20.6.2022 klo 12-14. Tilaisuus järjestetään Teams-tilaisuutena ja pidetään suomeksi. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta suosittelemme, että kiinnostuneista kunnista osallistuisi 1-2 osallistujaa.

Osallistu tilaisuuteen tästä.  (Ulkoinen linkki)

 

Lisätietoja

kapy.valtionavustus@traficom.fi