Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Reittiopas

Matka.fi -palvelu on Traficomin tarjoama ovelta-ovelle -reittisuunnittelupalvelu, joka yhdistää liikennemuotoja ja näyttää eri matkustusvaihtoehtoja. Palvelu kertoo reitin pisteestä A pisteeseen B (katuosoitteesta katuosoitteeseen) valittuna ajankohtana.

Tarkista kaukoliikenteen linja-autojen vuorotarjonta muista reittiopaspalveluista

Huom! 1.7.2018 alkaen asiakkaita pyydetään tarkistamaan markkinaehtoisen linja-autoliikenteen, kuten kaukoliikenteen vuorotarjonta liikennöitsijältä tai muista reittiopaspalveluista. 

Alla on tuotu esiin joitain esimerkkejä tarjolla olevista muista reittioppaista. Vinkkaa muista reittiopaspalveluista osoitteeseen joukkoliikenne@traficom.fi.

Traficom jatkaa Matka.fi reittioppaan ylläpitoa toistaiseksi

Traficom ylläpitää toistaiseksi valtakunnallista reittiopaspalvelua, Matka.fi:tä. 1.7.2018 alkaen asiakkaita on pyydetty tarkistamaan linja-autoliikenteen markkinaehtoinen vuorotarjonta liikennöitsijältä tai muista reittiopaspalveluista, sillä kaikki markkinaehtoiset toimijat eivät ilmoita tietojaan matka.fi-palveluun. Muutoksen taustalla on reittiliikennelupamenettelystä luopuminen ja tiedon kokoamistyön uudelleen organisoituminen lakiuudistuksen yhteydessä. Matka.fi turvaa toistaiseksi reittiopaspalvelut erityisesti maaseudulla viranomaisten hankkiman liikenteen osalta.

Tarkistathan alla olevien Waltti-kaupunkien liikenteen aikataulut

Alla olevista linkeistä näet tarkemmat aikataulut, joista ilmenee myös kutsujoukkoliikenne, jota Matka.fi -palvelussa ei näy.

Tietoa matka.fi -palvelusta