Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Kutsu sidosryhmätilaisuuteen 17.6.: Kaupallisia pysäköintipalveluita, yhteiskäyttöautoja, sähköpotkulautoja ja kaupunkipyöriä koskeva tietojen toimittamisvelvollisuus

Tervetuloa Traficomin määräyshankkeen sidosryhmätilaisuuteen 17.6. klo 10-11: Kaupallisia pysäköintipalveluita, yhteiskäyttöautoja, sähköpotkulautoja ja kaupunkipyöriä koskeva tietojen toimittamisvelvollisuus.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt määräyshankkeen:

Määräyksellä täsmennetään, mitä tietoja henkilöliikenteen liikkumispalvelun tarjoajien olisi toimitettava Liikenne- ja viestintävirastolle.

Määräyksessä tullaan tarkentamaan ns. muita liikkumispalveluita koskevien tietojen toimittamista. Määräyksessä muilla liikkumispalveluilla tarkoitetaan kaupallisia pysäköintipalveluita, yhteiskäyttöautoja, sähköpotkulautoja ja kaupunkipyöriä, ja siten määräyksessä tarkoitettu tiedonkeruu tulee koskemaan edellä mainittujen liikkumispalveluiden tarjoajia.

Traficom kutsuu toimijat mukaan avoimeen verkkotilaisuuteen 17.6. klo 10-11.

Tilaisuudessa Traficom käy läpi valmisteilla olevan määräyksen osalta kaupallisia pysäköintipalveluita, yhteiskäyttöautoja, sähköpotkulautoja ja kaupunkipyöriä koskevia alustavia suunnitelmia kerättävistä tiedoista, tietojen toimittamistavasta ja tiedonkeruun aikataulusta.

Toimijoilla on tilaisuudessa mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja määräyksen valmistelua koskien. Määräysluonnos on tarkoitus lähettää tilaisuuden jälkeen sidosryhmille lausuttavaksi kesäkuussa. Lausuntopyyntö löytyy sen julkaisemisen jälkeen osoitteesta lausuntopalvelu.fi.

Tilaisuus järjestetään suomen kielellä.

Tervetuloa!