Liikkeen hurmaa 2022 -somekuvakilpailu ja säännöt

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom palkitsee kolmen viikon ajan joka viikko kaksi julkaisua. Voit osallistua joko toiseen tai molempiin kategorioihin, vaikka joka viikko!

Lue alta ohjeet osallistumiseen:

Kilpailukategoria 1. Hurmaava helmi

Onko paikkakunnallasi piilotettu helmi? Kuvaa kaunein, jännittävin tai muuten vain mieluisin arkiliikkumisen reittisi tai paikkasi ja voit voittaa 6kk lahjakortin Nextoryyn. Äänikirjapalvelusta löydät sopivaa kuunneltavaa, liikuitpa sitten töihin, kauppaan tai vaikka postilaatikolle. Osallistut kilpailuun kun käytät julkaisuissasi hashtageja #liikkeenhurmaa ja #hurmaavahelmi sekä merkitset käyttäjän @traficom_finland.

Kilpailukategoria 2. Hurmaava hyöty

Säästätkö kuluissa, mutta et kokemuksissa? Jaa liikkumisvinkki, joka säästää aikaa ja rahaa sinulle tärkeisiin asioihin ja voit voittaa 6kk lahjakortin Nextoryyn. Äänikirjapalvelusta löydät sopivaa kuunneltavaa, liikuitpa sitten töihin, kauppaan tai vaikka postilaatikolle. Osallistut kilpailuun kun käytät julkaisuissasi hashtageja #liikkeenhurmaa ja #hurmaavahyöty sekä merkitset käyttäjän @traficom_finland

 

En kvinna

Kilpailun säännöt

1: Kilpailuun osallistuminen

Osallistumalla kilpailuun sitoudut näihin sääntöihin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki julkisen Instagram-tilin omaavat henkilöt.

2: Kilpailuaika

Kilpailuaika on 5.9.-2.10.2022.

3: Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Traficom (PL 320, 00059 TRAFICOM).

4: Kilpailun palkinnot

Kilpailun palkintoina on 3 kpl Nextory lahjakorttia  (6 kk:n Kulta-tilaus, arvo n. 100 €) ja 3 kpl Nextory lahjakorttia  (6 kk:n Kulta-tilaus, arvo n. 100 €).  Mahdolliset postikulut maksaa Traficom.

5: Voittajien valinta ja osallistuminen

Arvomme joka viikko kaksi voittajajulkaisua, yhden molemmista kilpailukategorioista. Julkaisuun tulee olla merkitty @traficom_finland ja käytetty hashtageja #liikkeenhurmaa sekä kategoriasta riippuen joko #hurmaavahelmi tai #hurmaavahyöty. Arvonnan suorittaa Traficom. Traficom ei vastaa puutteellisista tai asiattomista osallistumisista. Traficomin henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

6: Voitoista ilmoittaminen

Palkinnon saajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ottamalla yhteyttä osallistujan Instagram-tilin yksityisviestin kautta. Mikäli yhteydenottoon ei vastata kolmen viikon kuluessa, palkinto jaetaan uudelleen. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkinnot lähetetään voittajille kilpailun päätyttyä. 

7: Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8: Tietosuoja

Keräämämme tiedot koostuvat voittajien ilmoittamista yhteystiedoista, joita käsitellään ainoastaan palkinnon postittamista varten. Kerättyjä tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin, eikä niitä luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille.