Liikkeen hurmaa -kuvakilpailu

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom palkitsee joka viikko kaksi parasta kuvaa, jotka ovat osallistuneet Liikkeen hurmaa -kampanjan kuvakilpailuun. Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuvan omasta arjen kävely- tai pyöräilyreitistä Instagramissa käyttämällä #liikkeenhurmaa hashtagia ja merkitsemällä mukaan @traficom_finland.

Kilpailun säännöt

1: Kilpailuun osallistuminen

Osallistumalla kilpailuun sitoudut näihin sääntöihin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki julkisen Instagram-tilin omaavat henkilöt.

2: Kilpailuaika

Kilpailuaika on 30.8.-30.9.2021.

3: Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Traficom (PL 320, 00059 TRAFICOM).

4: Kilpailun palkinnot

Kilpailun palkintoina on 8 kpl tuotepaketteja (à reppu ja heijastin, arvo n. 100 €). Postikulut maksaa Traficom.

5: Voittajien valinta ja osallistuminen

Palkitsemme joka viikko kaksi parasta kuvaa, joissa on käytetty hashtagia #liikkeenhurmaa ja joihin on merkitty @traficom_finland. Valinnat tekee Traficom. Traficom ei vastaa puutteellisista tai asiattomista osallistumisista. Traficomin henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

6: Voitoista ilmoittaminen

Palkinnon saajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ottamalla yhteyttä osallistujan Instagram-tilin yksityisviestin kautta. Mikäli yhteydenottoon ei vastata kolmen viikon kuluessa, palkinto jaetaan uudelleen. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkinnot lähetetään voittajille kilpailun päätyttyä. 

7: Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8: Tietosuoja

Keräämämme tiedot koostuvat voittajien ilmoittamista yhteystiedoista, joita käsitellään ainoastaan palkinnon postittamista varten. Kerättyjä tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin, eikä niitä luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille.