Liikkeen hurmaa sosiaalisessa mediassa

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kannustaa suomalaisia kävelemään ja pyöräilemään myös talvella! Jaa kuva omasta arjen kävely- tai pyöräilyreitistäsi Instagramissa käyttämällä #liikkeenhurmaa hashtagia ja merkitsemällä mukaan @traficom_finland.

Pyöräliiton 16.-20. marraskuuta järjestämä Pyöräilytalvi on hyvä hetki jälleen aktivoitua, jos arkiliikunta on iltojen pimentyessä jäänyt vähemmälle. Tägää parhaat talven pyöräilykuvasi tunnuksella #pyöräilytalvi ja #liikkeenhurmaa. Lisätietoja kampanjasta löydät Pyöräilytalven omilta sivuilta (Ulkoinen linkki).

Liikkeen hurmaa -kuvakilpailu 1.-30.9.2020

Kilpailu on päättynyt.

Traficomin järjestämä kilpailu Suomen hurmaavimmista arkireiteistä kannusti suomalaisia jakamaan kuvia jalan tai pyörällä kulkemistaan reiteistä. Syyskuussa järjestetyn kilpailun kuvasaldo on näkyvissä Instagramissa tunnuksella #liikkeenhurmaa. Kiitos kaikille osallistujille upeista ja persoonallisista kuvista!

Kilpailun suuri suosio oli osoitus siitä, että monet meistä ovat innostuneet liikkumaan omalla lihasvoimalla. Haluammekin kannustaa yhä useampia jakamaan liikkeen hurmansa kanssaliikkujille - myös syksyn ja talven pimeimpinä aikoina. Millainen on sinun talvikauden kävely- tai pyöräilyreittisi? Vaikka kilpailu onkin jo päättynyt, voit halutessasi jakaa muiden kanssaliikkujien iloksi tarinasi ja kuvasi omasta talviliikkumisestasi tunnuksella #liikkeenhurmaa. Muista tägätä mukaan @traficom_finland.