Löydä #liikkeenhurmaa

Lisää #liikkeenhurmaa arkeen!

Mitä jos voisit pienillä muutoksilla saada lisää aikaa ja rahaa sinulle tärkeisiin asioihin ja tehdä ympäristön lisäksi hyvää omalle terveydellesi? Lyhyet arjen matkat tuntuvat usein yhdeltä velvollisuudelta lisää, mutta niiden ei tarvitsisi. Köpöttele konttorille, kipaise kauppaan tai polkaise bussipysäkille, saat lisää virtaa päiviisi ja voit säästää aikaa ja rahaa. Haastamme jokaisen meistä liikkumaan kestävästi yhtenä päivänä viikossa enemmän.
Pyöräilijä pyöräilemässä keltaisessa sadetakissa

Kilpailu! Etsimme Instagramissa arkireittien aatelia ja voittavia vinkkejä!

Onko paikkakunnallasi piilotettu helmi? Kuvaa kaunein, jännittävin tai muuten vain mieluisin arjen liikkumisvinkki reittisi tai paikkasi ja voit voittaa 6 kk lahjakortin Nextoryyn. Karsitko kuluista mutta et kokemuksista? Jaa liikkumisvinkki, joka säästää aikaa ja rahaa sinulle tärkeisiin asioihin ja voit voittaa 6 kk lahjakortin Nextoryyn. Arvomme yhden voittajan molemmista kategorioista joka viikko! Osallistut arvontaan kun käytät julkaisuissasi hashtageja #liikkeenhurmaa ja #hurmaavahelmi tai #hurmaavahyöty sekä merkitset käyttäjän @traficom_finland. Katso myös vaikuttajien kuvasatoa Instagramissa tunnuksella #liikkeenhurmaa ja inspiroidu!
Nainen seisomassa lammen rannalla ja katsomassa vastapuolella olevia syksyisiä puita

Olemme mukana Liikkujan viikkoa vauhdittamassa, entäs te?

Edustatko kaupunkia, kuntaa, järjestöä, yritystä tai oppilaitosta? Liikkeen hurmaa -kampanja on mukana Liikkujan viikossa, jota vietetään vuosittain syyskuussa, 16.–22.9. ympäri Eurooppaa. Auton vapaapäivään huipentuvan viikon tarkoituksena on edistää kestävää kaupunkiliikkumista, esitellä eurooppalaisten kaupunkien ja kuntien innovatiivisia liikkumisratkaisuja ja kannustaa muutoksiin elinvoimaisen ympäristön puolesta.
Euroopan liikkujan viikko 16.-22.9.2022