Löydä liikkeen hurma!

Tepsutellen töihin, köpötellen kauppaan tai porhaltaen päiväkotiin? Sykkelillä shoppailemaan tai fillarilla fiilistelemään? Mihin oletkin matkalla, lisää arkeesi liikunta ja tee siitä iloinen tapa. Mitä jos tekisimme yhdessä valinnan, joka olisi ilmaston kannalta ihanteellisin ja hyödyttäisi meitä jokaista ihan yksilötasollakin?

Kilpailu! Etsimme Suomen hurmaavimpia arkireittejä!

Saako arjen kävely- tai pyöräilyreittisi sydämesi sykkimään? Miksi et kertoisi kokemuksistasi muillekin ja näin rohkaisisi heitä tutustumaan lähiympäristöönsä vieläkin aktiivisemmin? Ota kuva reittisi varrella olevasta paikasta ja jaa se Instagramissa tunnuksella #liikkeenhurmaa – muista tägätä mukaan @traficom_finland. Palkitsemme joka viikko kaksi parasta kuvaa Rains-merkkisellä, syyssateet päihittävällä repulla ja siihen sopivalla heijastimella! Katso myös vaikuttajien kuvasatoa Instagramissa tunnuksella #liikkeenhurmaa ja inspiroidu!

Liikkeen hurmaa -kampanjasta boostia tapahtumaasi!

Koska haluamme edistää liikkumisen hurmaa ympäri Suomen, kannustamme kuntia hyödyntämään kampanjan ilmettä ja sydäntunnusta omalla paikkakunnalla järjestettävissä, arkiliikuntaa esiin nostavissa kävely- ja pyöräilytapahtumissa. Voit ottaa käyttöösi koko ilmeen tai yksittäisiä elementtejä, esimerkiksi Liikkeen hurmaa -sydäntunnuksen, joka löytyy kampanjan materiaaleista. Materiaalit ja tiedustelut: reija.lang (at) traficom.fi

Tutustu Kävely ja pyöräily nosteessa -webinaarisarjaan!

Webinaarisarjassa on paljon hyödyllistä, hauskaa ja konkreettista asiaa: tietoa kestävästä liikkumisesta ja syksyn monista kävelyä ja pyöräilyä edistävistä kisoista ja kampanjoista. Lisäksi matalan kynnyksen esimerkkejä kuntalaisia puhuttelevista tapahtumista ja toteutuksista sekä tietoa kävelyn ja pyöräliikenteen laadukkaista infrahankkeista.