Löydä liikkeen hurma! -teksti ja mies pyöräilemässä kypärä päässä

Löydä liikkeen hurma!

Tepsutellen töihin, köpötellen kauppaan tai pikakävelyä päiväkotiin? Sähköpyörällä shoppailemaan, fillarilla fiilistelemään tai skuutilla sorvin ääreen? Mihin oletkin matkalla, tee matkat lisäten liikuntaa arjen matkoillesi – ihan tuosta noin vaan. Arkiliikunta on paitsi kivaa, myös ihanan turvallista, vaivattomasti terveellistä – ja se tekee hyvää myös maapallolle. Liikkeen hurmaa -kampanjassa kannustamme suomalaisia liikkumaan entistäkin aktiivisemmin, erityisesti arjessa. Arkiliikkuminen on hyvä tapa pitää huolta sekä terveydestä että ilmastosta. Arjen pienet liikkumisen mahdollisuudet kannattaakin hyödyntää, sillä jo puoli tuntia päivässä tuo selkeitä hyötyjä.
Nainen kori kädessä seisomassa sähköpyörän vieressä

Kilpailu! Etsimme Suomen hurmaavimpia arkireittejä!

Saako arjen kävely- tai pyöräilyreittisi sydämesi sykkimään? Miksi et kertoisi kokemuksistasi muillekin ja näin rohkaisisi heitä tutustumaan lähiympäristöönsä vieläkin aktiivisemmin? Ota kuva reittisi varrella olevasta paikasta ja jaa se Instagramissa hashtagilla #liikkeenhurmaa – muista merkitä mukaan @traficom_finland. Palkitsemme joka viikko kaksi parasta kuvaa Rains-merkkisellä, syyssateet päihittävällä repulla. Katso myös vaikuttajien kuvasatoa Instagramissa tunnuksella #liikkeenhurmaa ja inspiroidu!
Sähköpotkulauta ja käyttäjän kädet

Liikkeen hurmaa -kampanjasta boostia tapahtumaasi!

Koska haluamme edistää liikkumisen hurmaa ympäri Suomen, kannustamme kuntia hyödyntämään kampanjan ilmettä ja sydäntunnusta omalla paikkakunnalla. Miten teidän kunnassa vietetään Liikkeen hurmaa? Voit ottaa käyttöösi koko ilmeen tai yksittäisiä elementtejä, esimerkiksi Liikkeen hurmaa -sydäntunnuksen, joka löytyy kampanjan materiaaleista. Materiaalit ja tiedustelut: viestinta@traficom.fi

Kysy pyöräilystä -ilta 15.9.

Traficomin infoillassa keskiviikkona 15.9. klo 17-18 kuulemme fillaroinnin ilosta! Onko pyöräily varteenotettava vaihtoehto arkiliikkumiseen läpi vuoden? Miten sähköpyörästä voi saada virtaa omiin arjen matkoihin? Miten vaihto fillariin edesauttaa omaa terveyttä? Mitä tulee huomioida pyörällä liikenteessä? Tapahtumassa Traficomin Virpi Ansio ja Kati Hyvärinen sekä Pyöräliiton Martti Tulenheimo pohtivat kansalaisia askarruttavia asioita pyöräilyn ihmeelliseen maailmaan liittyen. Osallistu Facebook-liveen 15.9. - voit esittää kysymyksiä tapahtumaan jo etukäteen.
Kysy pyöräilystä -live 15.9.

Liikkujan viikko 16.–22.9. – Arjen matkoista terveyttä ja hyvää mieltä

European Mobility Week eli Liikkujan viikkoa vietetään vuosittain syyskuussa 16.-22.9. ja syyskuussa muutenkin koetaan liikkeen hurmaa. 16.–22.9. pohditaankin oman arkiliikkumisen vaikutuksia ympäristöön, yhteiskuntaan ja terveyteen. Tutustu Liikkujan viikkoon ja katso, millaisia tempauksia kunnassasi järjestetään liikunnan iloksi!

Tutustu Kävely ja pyöräily nosteessa -webinaarisarjaan!

Webinaarisarjassa on paljon hyödyllistä, hauskaa ja konkreettista asiaa: tietoa kestävästä liikkumisesta ja monista kävelyä ja pyöräilyä edistävistä kampanjoista. Lisäksi matalan kynnyksen esimerkkejä kuntalaisia puhuttelevista tapahtumista ja toteutuksista sekä tietoa kävelyn ja pyöräliikenteen laadukkaista infrahankkeista.