Löydä liikkeen hurma!

Tepsutellen töihin, köpötellen kauppaan tai porhaltaen päiväkotiin? Sykkelillä shoppailemaan tai fillarilla fiilistelemään? Mihin oletkin matkalla, lisää arkeesi liikunta ja tee siitä iloinen tapa. Mitä jos tekisimme yhdessä valinnan, joka olisi ilmaston kannalta ihanteellisin ja hyödyttäisi meitä jokaista ihan yksilötasollakin?

Pyöräillen kohti talvea

16.-20. marraskuuta vietetään Pyöräliiton järjestämää Pyöräilytalvea. Pyöräilytalvi muistuttaa suomalaisia siitä, että pyöräily talvikuukausina ei ole usein sen kummallisempi asia kuin kesälläkään. Oikeanlainen pukeutuminen riittää jo pitkälle! Lisätietoa talvipyöräilystä ja pyöräilytalven tapahtumista löydät Pyöräilytalven omilta sivuilta.

Etsimme Suomen hurmaavimpia arkireittejä!

Syyskuinen kilpailu Suomen hurmaavimmista arkireiteistä keräsi huimat määrät osallistujia ja saimme nauttia upeista maisemakuvista ympäri Suomen. Liikkeen hurma ei suinkaan pääty syksyyn, vaan kannustamme suomalaisia kulkemaan aktiivisesti läpi talven! Miltä sinun ehkä pimeäkin talvinen kävely- tai pyöräreittisi näyttää? Millaisia tunteita talvella pyöräily sinussa herättää? Kilpailu on päättynyt, mutta voit silti jakaa meille oman kuvasi ja tarinasi Instagramissa tunnuksella #liikkeenhurmaa – muista tägätä mukaan @traficom_finland.

Liikkeen hurmaa -kampanjasta boostia tapahtumaasi!

Koska haluamme edistää liikkumisen hurmaa ympäri Suomen, kannustamme kuntia hyödyntämään kampanjan ilmettä ja sydäntunnusta omalla paikkakunnalla järjestettävissä, arkiliikuntaa esiin nostavissa kävely- ja pyöräilytapahtumissa. Voit ottaa käyttöösi koko ilmeen tai yksittäisiä elementtejä, esimerkiksi Liikkeen hurmaa -sydäntunnuksen, joka löytyy kampanjan materiaaleista. Materiaalit ja tiedustelut: reija.lang (at) traficom.fi

Tutustu Kävely ja pyöräily nosteessa -webinaarisarjaan!

Webinaarisarjassa on paljon hyödyllistä, hauskaa ja konkreettista asiaa: tietoa kestävästä liikkumisesta ja syksyn monista kävelyä ja pyöräilyä edistävistä kisoista ja kampanjoista. Lisäksi matalan kynnyksen esimerkkejä kuntalaisia puhuttelevista tapahtumista ja toteutuksista sekä tietoa kävelyn ja pyöräliikenteen laadukkaista infrahankkeista.