Swagger-käyttöliittymän saavutettavuusseloste

Traficom pyrkii takaamaan avoimen datan Swagger-käyttöliittymän saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee avoimen datan Swagger-käyttöliittymää.

Saavutettavuuden tila

Swagger-käyttöliittymän osalta saavutettavuusauditointi on aloittamatta ja valmistuu vuoden 2021 alkuvuoden aikana. Tarkennettu saavutettavuusseloste julkaistaan vuoden 2021 aikana ja havaitut puutteet pyritään korjaamaan vuoden 2021 loppuun mennessä.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 29.9.2020.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen palvelussamme? Ilmoita siitä meille ja teemme parhaamme, jotta voimme tarjota tiedot ja sisällöt saavutettavassa muodossa niin pian kuin mahdollista! Voit ottaa yhteyttä verkkolomakkeen kautta.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella (Ulkoinen linkki)

Sähköpostiosoite palautteen antamiseksi: tiku(at)traficom.fi

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin avoimen datan Swagger-käyttöliittymän saavutettavuudesta ja palautteiden käsittelystä vastaa Traficomin Markkinatieto -palvelukokonaisuus.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat palvelussa saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta palvelun palautekanavien kautta. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö