Finn rörelsens tjusning!

Jogging till jobbet, promenad till posten eller dans till dagis? Shopping med sparkcykeln eller med cykeln på citytur? Vart du än är på väg, lägg till lite motion i vardagen och gör det till en rolig vana. Tänk om vi tillsammans gör ett val som är det bästa för miljön och som skulle vara nyttigt för oss var och en som individer?

Tävling! Vi letar efter Finlands mest förtjusande vardagsrutter!

Finns det något promenad- eller cykelstråk i din vardag som får ditt hjärta att bulta? Dela med dig av dina upplevelser och uppmuntra andra att bekanta sig med sin närmiljö mera aktivt. Ta en bild på en plats invid din rutt och dela den på Instagram med hashtaggen #liikkeenhurmaa – kom också ihåg att tagga @traficom_finland. Varje vecka belönar vi de två bästa bilderna med en Rains-ryggsäck som besegrar höstregnet och en matchande designreflex! Se också bilder från påverkare på sociala medier på Instagram med hashtaggen #liikkeenhurmaa och bli inspirerad!

Kampanjen Rörelsens tjusning boostar ditt evenemang!

Eftersom vi vill främja tjusningen i rörelse runt om i Finland utmanar vi kommunerna att utnyttja kampanjens visuella profil i marknadsföringen av och en hjärtsymbol vid vandrings- och cykelevenemang i ditt samhälle som belyser vardagens träning. Du kan antingen använda hela profilen eller enskilda element, såsom hjärtlogon Rörelsens tjusning, som finns bland kampanjmaterialet. Material och förfrågningar: reija.lang (at) traficom.fi

Bekanta dig med webbinarieserien Kävely ja pyöräily nosteessa (Promenader och cykling på uppsving)

Webbinarieserien innehåller mycket nyttig, rolig och konkret information: information om hållbara sätt att röra på sig och om höstens många tävlingar och kampanjer som främjar promenader och cykling. Dessutom finner du exempel på evenemang och jippon med låg tröskel som tilltalar kommuninvånarna samt information om högklassiga infrastrukturprojekt för gång- och cykeltrafiken.