Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Hae lennonjohtajan (oppilaan) lupakirjaa (ATCO/ST ATCO) , kelpuutusta, kelpuutusmerkintää, yksikön hyväksyntämerkintää tai lupakirjamerkintää. Voit hakea lomakkeella myös lupakirjan asiointimaan vaihtoa.

Huomioithan, että hakutapa on muuttunut - vain sähköinen hakemuslomake on käytössä ja vaatii pankkitunnistautumisen. Lupakirja laskutetaan jälkikäteen joko hakijalta itseltään tai työnantajaltaan.

Hae lupakirjaa tai kelpuutusta täyttämällä sähköinen hakemus. Voit vaihtoehtoisesti lähettää kirjallisen hakemuksen liitteineen osoitteeseen

kirjaamo(at)traficom.fi

tai

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom / Kirjaamo

PL 320

00059 TRAFICOM

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Valmis lupakirja toimitetaan hakijalle ensisijaisesti postitse, huomioithan postin toimitusajat. Käsittelyn nopeuttamiseksi toivomme, että lähetät hakemuksen ja kaikki tarvittavat liitteet samalla kertaa.

Hakemukseen tarvittavat liitteet

Tietoturvasyistä emme voi ladata tiedostoja OneDrivesta, GoogleDrivesta tai vastaavista pilvipalveluista. Pyydämme lähettämään PDF-hakemuksen liitteet sähköpostilla esimerkiksi PDF, JPEG tai TIFF -tiedostomuodossa.