Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Traficom Etusivu

Traficomin ajoneuvorekisterin tietoja käytetty väärin

Tarkasta, koskeeko asia sinua

Pue pelastusliivit (Ulkoinen linkki)

Me suomalaiset olemme innokasta veneilykansaa. Silti meiltä pääsee usein unohtamaan turvallisen vesillä liikkumisen perusasiat – kuten pelastusliivit.

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Muuta ajoneuvoveron maksuerää

Ajoneuvovero on mahdollista maksaa yhdessä, kahdessa tai neljässä maksuerässä. Maksuerä on mahdollista vaihtaa kerran verokaudessa ja muutoksesta tulee ilmoittaa ennen uuden verokauden ensimmäistä eräpäivää. Maksaessasi ajoneuvoveron maksuerissä, lisätään erien määrään kolmen euron suuruinen maksutapalisä.

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset- ja verotiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ajoneuvorekisterin asiakasorganisaatio on ilmoittanut palveluunsa kohdistuneesta väärinkäytöstä. Väärinkäytön johdosta ajoneuvojen omistajien ja haltijoiden...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on vastaanottanut Sanoma Media Finland Oy:n kaksi hakemusta ohjelmistotoimiluvista televisiotoimintaan UHF-verkossa. Virasto julkaisee saapuneet hakemukset ja...
Radiomikrofonitaajuuksien uudistettu hakupalvelu on otettu käyttöön 16.5.2024. Palvelussa voi hakea langattomille mikrofoneille käytettävissä olevia taajuuksia.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ajoneuvorekisterin asiakasorganisaatio on ilmoittanut palveluunsa kohdistuneesta väärinkäytöstä. Virasto on sulkenut asiakkaan pääsyn rekisteriin ja selvitt...