Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Tee älykkäitä, vastuullisia, tietoturvallisia ja häiriöttömiä valintoja ostoksilla. #älyäostoksiin

Skarpin kuluttajan muistilista (Ulkoinen linkki)

Digikaista -

Digikaistalla hoidat autoilun asioinnit nopeasti ja silloin kun se sinulle sopii.

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset tiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Onko ajoneuvollasi käyttämättömyysjaksoja? Voit poistaa sen tilapäisesti liikenteestä ja säästää samalla ajoneuvokuluissa. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

EASA on julkaissut lausuntopyynnön ”Improvement in the survivability of rotorcraft occupants in the event of a crash — Phase 1 – Crash resistant fuel systems”. Määräaika lausunnon antamiselle päätt...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on julkistanut pilottitutkimuksen viestintäverkkojen energiankulutuksesta Suomessa. Tutkimuksen mukaan vuonna 2021 viestintäverkkojen energiankulutus kokonais...
Nestemäisiä irtolasteja eli kemikaaleja kuljettavien säiliöalusten tankinpesun yhteydessä mereen voi päätyä yhdellä kertaa satojakin litroja haitallisia ja vaarallisia kemikaaleja. John Nurmisen Sä...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on julkaissut määräyshankepäätöksen auton ja se perävaunun rakenteen muuttamisesta annetun määräyksen muuttamisesta.

Tiedätkö miten autosi valot toimivat?

Nyt on korkea aika varmistaa, miten autosi ajovalot ja takavalot toimivat. On tärkeää, että tiedät, miten autosi valoautomatiikka toimii ja milloin valot pitää laittaa itse päälle.

#Taksi2021

Taksisääntelyn korjaussarjassa tehdyt lakimuutokset tulivat pääosin voimaan 1.5.2021. Hinnoittelua sekä taksamittaria ja muita laitteita koskevat muutokset tulivat voimaan 1.9.2021. Lue lisää taksisääntelyn muutoksista.

Traficomin blogi

Lue Traficomin johdon ja asiantuntijoiden ajankohtaisia kirjoituksia liikenteestä ja viestinnästä.
Henkilö selaa kännykkää