Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Asioinnin häiriötiedote

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset tiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Onko ajoneuvollasi käyttämättömyysjaksoja? Voit poistaa sen tilapäisesti liikenteestä ja säästää samalla ajoneuvokuluissa. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Maksa ajoneuvovero e-laskulla

Etsi asiakasnumerosi Oma asiointi -palvelusta ja tee e-laskusopimus verkkopankissasi. Se käy ihan muitta mutkitta.

Kyberturvallisuuskeskus

EU:n kyberturvallisuuden teollisuus-, teknologia- ja tutkimusosaamiskeskuksen Suomen kansallinen koordinointikeskus aloitti virallisesti toimintansa vuoden 2023 alusta Liikenne- ja viestintävirasto...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään 2.2.2023 antanut Kiinasta Suomeen lentäville operaattoreille suosituksen noudattaa Euroopan lentoturvallisuusviraston (EASA) ja Euroopan tautienehkä...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt sähköisen raskaan liikenteen valtionavustusta kuudelle eri hankkeelle yhteensä noin 3,8 miljoonaa euroa. Valtionavustuksen tarkoituksena on edist...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin asiantuntijat parkkeeraavat 3.–5.2.2023 MP 23 moottoripyörämessuille Helsingin messukeskukseen.

Tiedätkö miten autosi valot toimivat?

Nyt on korkea aika varmistaa, miten autosi ajovalot ja takavalot toimivat. On tärkeää, että tiedät, miten autosi valoautomatiikka toimii ja milloin valot pitää laittaa itse päälle.

#Taksi2021

Taksisääntelyn korjaussarjassa tehdyt lakimuutokset tulivat pääosin voimaan 1.5.2021. Hinnoittelua sekä taksamittaria ja muita laitteita koskevat muutokset tulivat voimaan 1.9.2021. Lue lisää taksisääntelyn muutoksista.

Meille kesätöihin

Nainen ja mies tekevät töitä toimistossa
Palkkaamme tänä vuonna yli 50 kesätyöntekijää. Tehtävät on tarkoitettu opiskelijoille, ja niitä on monipuolisesti eri puolilla virastoa. Haku on käynnissä 14.2. asti.

Traficomin blogi

Lue Traficomin johdon ja asiantuntijoiden ajankohtaisia kirjoituksia liikenteestä ja viestinnästä.
Henkilö selaa kännykkää