Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset tiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Onko ajoneuvollasi käyttämättömyysjaksoja? Voit poistaa sen tilapäisesti liikenteestä ja säästää samalla ajoneuvokuluissa. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Maksa ajoneuvovero e-laskulla

Etsi asiakasnumerosi Oma asiointi -palvelusta ja tee e-laskusopimus verkkopankissasi. Se käy ihan muitta mutkitta.
Kattavaa ja yhteiskunnallisesti tärkeää tiedonvälitystä ja uutistoimintaa tuetaan 7 miljoonan euron valtionavustuksella. Tuen jakamisesta vastaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.
Suomen mobiiliverkoissa liikkuvan datan määrä on edelleen selvässä kasvussa. Nopean 5G-verkon saatavuus parani entisestään. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom julkaisee säännöllisesti tietoja v...
Kansainvälisen merenkulkujärjestö IMO:n istuntojen välisessä kasvihuonekaasutyöryhmässä Lontoossa 20.–24.03.2023 neuvoteltiin IMO:n alustavan kasvihuonekaasustrategian päivityksestä. Heinäkuun alus...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom isännöi yhdessä YKL ry:n ja A-Katsastus Group Oy:n kanssa CITAn kokouksia 28.–30.3.2023. Kokouksessa valmistellaan muun muassa ajoneuvon jousitukseen liittyvä...

Tiedätkö miten autosi valot toimivat?

Nyt on korkea aika varmistaa, miten autosi ajovalot ja takavalot toimivat. On tärkeää, että tiedät, miten autosi valoautomatiikka toimii ja milloin valot pitää laittaa itse päälle.

#Taksi2021

Taksisääntelyn korjaussarjassa tehdyt lakimuutokset tulivat pääosin voimaan 1.5.2021. Hinnoittelua sekä taksamittaria ja muita laitteita koskevat muutokset tulivat voimaan 1.9.2021. Lue lisää taksisääntelyn muutoksista.

100 tekoa Suomelle

Teko 100
kertoo traficomilaisten konkreettisista teoista ja syntyvästä yhteisestä hyvästä meille kaikille.

Traficomin blogi

Lue Traficomin johdon ja asiantuntijoiden ajankohtaisia kirjoituksia liikenteestä ja viestinnästä.
Henkilö selaa kännykkää