Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Traficom Etusivu

Traficomin ajoneuvorekisterin tietoja käytetty väärin

Tarkasta, koskeeko asia sinua

Pue pelastusliivit (Ulkoinen linkki)

Me suomalaiset olemme innokasta veneilykansaa. Silti meiltä pääsee usein unohtamaan turvallisen vesillä liikkumisen perusasiat – kuten pelastusliivit.

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Muuta ajoneuvoveron maksuerää

Ajoneuvovero on mahdollista maksaa yhdessä, kahdessa tai neljässä maksuerässä. Maksuerä on mahdollista vaihtaa kerran verokaudessa ja muutoksesta tulee ilmoittaa ennen uuden verokauden ensimmäistä eräpäivää. Maksaessasi ajoneuvoveron maksuerissä, lisätään erien määrään kolmen euron suuruinen maksutapalisä.

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset- ja verotiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Eri viranomaista koostuva asiantuntijatyöryhmä ehdottaa muutoksia ajokieltomenettelyyn ja alkolukkojen käyttöön. Tavoitteena on yksinkertaistaa nykyisiä menettelyjä ja parantaa liikenneturvallisuutta.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom pyytää lausuntoja radion antennikapasiteetin vuokrauksen ja radiolähetyspalveluiden hinnoittelun valvonnan päätösluonnoksesta.
Me suomalaiset olemme innokasta venekansaa. Silti meiltä usein unohtuu pari vesillä liikkumisen perusasiaa. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ja Alko muistuttavat, että veneily on turvallisint...
Kahdeksan kymmenestä vesiliikenteessä hukkuneesta olisi pelastunut, jos pelastusliivit olisi puettu oikein päälle. Uuden veneilytutkimuksen (2024) mukaan 62 prosenttia veneilijöistä käyttää pelastu...