Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Traficom Etusivu

Maksa ajoneuvovero e-laskulla. Se käy ihan muitta mutkitta.

Etsi asiakasnumerosi Oma asiointi -palvelusta ja tee e-laskusopimus verkkopankissasi.

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Muuta ajoneuvoveron maksuerää

Ajoneuvovero on mahdollista maksaa yhdessä, kahdessa tai neljässä maksuerässä. Maksuerä on mahdollista vaihtaa kerran verokaudessa ja muutoksesta tulee ilmoittaa ennen uuden verokauden ensimmäistä eräpäivää. Maksaessasi ajoneuvoveron maksuerissä, lisätään erien määrään kolmen euron suuruinen maksutapalisä.

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset- ja verotiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Kestävän kaupunkiliikenteen suunnittelulle tulee uudenlaisia vaatimuksia Euroopan laajuisen uuden TEN-T-liikenneverkkoa koskevan asetuksen myötä. Viime syksynä toteutetussa hankkeessa valmistaudutt...
Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen uudeksi ylijohtajaksi on nimitetty TkT, DI, ye.ups. Anssi Kärkkäinen 4.3.2024 alkaen kolmen vuoden määräajaksi. Kärkkäisellä on laaja-alainen tausta kyberturva...
Kansainvälisen merenkulkujärjestön IMO:n pääsihteeri Arsenio Antonio Domínguez Velasco vierailee Suomessa 27.2.–2.3.2024. Domínguez tapaa vierailullaan muun muassa pääministeri Petteri Orpon, liike...
Liikenne- ja viestintävirasto myöntää turvallisuusneuvonantajan (TNA) todistuksen hakemuksesta.

Tiedätkö miten autosi valot toimivat?

Nyt on korkea aika varmistaa, miten autosi ajovalot ja takavalot toimivat. On tärkeää, että tiedät, miten autosi valoautomatiikka toimii ja milloin valot pitää laittaa itse päälle.

#Taksi2021

Taksisääntelyn korjaussarjassa tehdyt lakimuutokset tulivat pääosin voimaan 1.5.2021. Hinnoittelua sekä taksamittaria ja muita laitteita koskevat muutokset tulivat voimaan 1.9.2021. Lue lisää taksisääntelyn muutoksista.

100 tekoa Suomelle

Teko 100
kertoo traficomilaisten konkreettisista teoista ja syntyvästä yhteisestä hyvästä meille kaikille.