Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Tietoa meistä

Traficom varmistaa toimivat, turvalliset ja kohtuuhintaiset liikenteen ja viestinnän yhteydet ja palvelut Suomessa. Olemme myös palveleva lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Ennakoimme muutoksia ja tuotamme tietoa päätöksenteon sekä kuluttajavalintojen tueksi. Tuemme tietoyhteiskunnan ja liikennejärjestelmän kestävää kehitystä sekä innovatiivisten palveluiden syntymistä. Traficomissa työskentelee noin 1 000 asiantuntijaa 15 paikkakunnalla. Yhdessä valitsemamme arvot ovat luottamus, yhteistyö ja uudistumiskyky.
Kuvituskuva

Hinnat ja maksut

Traficomin julkisoikeudellisista suoritteista perittävät maksut on vahvistettu liikenne- ja viestintäministeriön asetuksissa. Viraston liiketaloudellisesti hinnoiteltujen suoritteiden maksut ovat Traficomin hinnastossa.
Kuvituskuva: kolikoita pinossa

Tietosuoja Traficomissa

Tietosuojan tarkoitus on suojata henkilötietoja. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti.
Tietosuoja

Tietojenluovutus

Traficomin ylläpitämät liikenne- ja viestintäasioiden rekisterit ovat lähtökohtaisesti julkisia. Rekistereiden tietoja voidaan luovuttaa viranomaisten, yritysten ja yksityisten henkilöiden tarpeisiin. Tiedonluovuttamisen rajoittaminen on mahdollista tietojen käyttötarkoituksen mukaan eli henkilö voi valita mihin käyttötarkoitukseen hän haluaa tietojaan luovutettavan.
Kuvituskuva: naisella puhelin kädessä. Kuvan päällä lukon kuvia.