Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Tietoa meistä

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Traficom edistää liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhdittaa digiyhteiskunnan kehittymistä. Traficom tukee kestävää kehitystä ja huolehtii, että Suomessa on käytettävissä laadukkaat, turvalliset ja kohtuuhintaiset viestintäyhteydet ja -palvelut. Yhdessä valitsemamme arvot ovat luottamus, yhteistyö ja uudistumiskyky
Kuvituskuva

Hinnat ja maksut

Traficomin julkisoikeudellisista suoritteista perittävät maksut on vahvistettu liikenne- ja viestintäministeriön asetuksissa. Viraston liiketaloudellisesti hinnoiteltujen suoritteiden maksut ovat Traficomin hinnastossa.
Kuvituskuva: kolikoita pinossa

Tietosuoja Traficomissa

Tietosuojan tarkoitus on suojata henkilötietoja. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti.
Tietosuoja

Tietojenluovutus

Traficomin ylläpitämät liikenne- ja viestintäasioiden rekisterit ovat lähtökohtaisesti julkisia. Rekistereiden tietoja voidaan luovuttaa viranomaisten, yritysten ja yksityisten henkilöiden tarpeisiin. Tiedonluovuttamisen rajoittaminen on mahdollista tietojen käyttötarkoituksen mukaan eli henkilö voi valita mihin käyttötarkoitukseen hän haluaa tietojaan luovutettavan.
Kuvituskuva: naisella puhelin kädessä. Kuvan päällä lukon kuvia.