Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Raideliikenteen tapahtumat ja blogit

Raideliikenne-palvelukokonaisuuden sidosryhmilleen suuntaamat tapahtumat ja yleisölle suunnatut blogit julkaistaan tällä sivulla.

Tutustu raideliikenteen ajankohtaisiin asioihin blogiemme kautta tai osallistumalla Traficomin raideliikenteen toimijoille suunnattuihin keskustelu- ja infotilaisuuksiin.

Traficom järjestää vuosittain useita sidosryhmiä kokoavia tilaisuuksia, joita järjestetään tilanteesta riippuen etänä, hybridinä tai läsnäolotapahtumina. Tapahtumista lähetetään kutsu sidosryhmille ja kutsu julkaistaan myös tällä sivulla.

Raideliikenteen ajankohtaisia asioita käsittelevät blogi julkaistaan neljästi vuodessa tällä sivulla.

Hyppää kyytiin turvalliseen, toimintavarmaan, ympäristöystävälliseen ja tehokkaaseen raideliikenteeseen!

Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom) pyytää lausuntoja määräysluonnoksesta Vaarallisten aineiden kuljetus rautatiellä.

Määräys: Kaupunkiraideliikenne

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on päivittänyt kaupunkiraideliikennettä koskevaa (TRAFICOM/52247/03.04.02.00/2023) määräystä 2.3.2023. Määräystä koskevat päivitykset tulevat voimaan 3.3.2023.
Vuonna 2022 jatkoimme työtämme liikenteen ja viestinnän toimivien ja turvallisten yhteyksien ja palveluiden varmistamiseksi Suomessa. Maailmanpoliittinen tilanne lisäsi toimintavarmuuden ja varautu...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tuoreessa selvityksessä haettiin konkreettisia toimenpiteitä, jotka mahdollistaisivat yhdistettyjen kuljetusten käynnistämisen Suomessa. Työssä laadittiin t...