Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom palvelee keskeytyksettä

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom toimii tiiviissä yhteistyössä viranomaisten ja muiden organisaatioiden kanssa, jotta yhteiskunnan toiminta ja kansalaisten turvallisuus voidaan varmistaa myös poikkeustilanteessa.

Liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalalla seurataan tiiviisti koronaviruksen vaikutuksia liikenteeseen ja viestintäyhteyksiin.

Traficom ohjeistaa sidosryhmiä ja kansalaisia muuttuvan tilanteen mukaan. Poikkeustilanteeseen liittyviä uutisia ja ohjeistuksia julkaistaan Koronatietoa-verkkosivullamme (Ulkoinen linkki) ja viestimme myös tarvittaessa muita kanavia pitkin sidosryhmillemme ja asiakkaille.

Suosi asiointia verkossa

Voit olla asiakaspalvelumme tuttuun tapaan yhteydessä sekä puhelimitse että sähköisesti. Traficomin asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat (Ulkoinen linkki) löydät verkkosivuiltamme.

Koronavirustartuntojen minimoimiseksi suosittelemme välttämään fyysistä asiointia Traficomin palveluntuottajien toimipisteissä. Siirrä myöhempään ajankohtaan kaikki sellainen asiointi, mikä ei ole välttämätöntä tai käytä Traficomin Oma asiointi -palvelua, jos se on mahdollista. Seuraa aukioloaikoja suoraan palveluntarjoajien verkkosivuilta mahdollisten poikkeusaukiolojen varalta.

Seuraamme tilannetta päivittäin ja viestimme aktiivisesti tilanteen mahdollisista muutoksista.