Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Palvelun avulla voit antaa palautetta merikarttojen tietosisällöistä. Sovellus käyttää ensi sijaisena taustakarttana ajantasaisinta elektronista merikarttaa ENC:tä vastaavaa aineistoa. Erillisestä pudotusvalikosta on mahdollista valita taustakartaksi myös kaikki muut Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin merikartat eli merikarttasarjat, sisävesi-, rannikko-, satama- ja yleiskartat.

Palautteen voi kohdistaa merikartalle koordinaattihaulla, omalla sijainnilla tai piirtotyökaluilla lisäämällä haluttuun kohtaan karttapinnalle pisteen, viivan tai alueen sekä liittämällä palautteeseen esim. havaintoa tukevan kuvatiedoston. Asiakkaan antama palaute arvioidaan tukeutuen Traficomin käytössä olevaan kartta- ja mittaustietoon. Kun palaute on otettu käsittelyyn, näkyy sen sijainti myös asiakassovelluksessa. Tarvittaessa Traficom ottaa yhteyttä asiakkaaseen kysyäkseen lisätietoja.

Traficom saa vuosittain runsaasti asiakaspalautetta merikartan tietosisällöstä. Useimmat palautteet johtavat muutostietoihin merikartoilla. Kiireellisimmät muutostiedot julkaistaan elektronisen merikartan päivityksissä ja Tiedonantoja merenkulkijoille -palvelussa. Vähemmän kiireelliset muutostiedot julkaistaan tulevissa merikarttapainoksissa.  

Sähköinen asiointi

Ilmainen