Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Tietoisuuskoulutus ihmiskaupan tunnistamiseksi ja ehkäisemiseksi ilmailun parissa työskenteleville

Tälle sivulle on koottu tietoja ihmiskaupan tunnistamisen ja ehkäisemisen avuksi ilmailun parissa työskenteleville. Tutustu ensin sivun tietoihin ja siirry sitten eOppivaan suorittamaan Aluehallintoviraston tuottama Ihmiskauppa Suomessa -koulutus.

Ihmiskauppa on rikos, jossa uhri alistetaan toisen henkilön määräysvaltaan eri keinoin. Tekijän päämääränä on yleensä taloudellinen hyväksikäyttö.  Uhria ei usein hallita fyysisin keinoin, vaan kontrolloinnin keinot voivat olla hienovaraisempia, näkymättömämpiä. Ihmiskauppa voi olla kansainvälistä, rajat ylittävää rikollisuutta tai tapahtua kokonaan Suomessa.

Olemme koonneet alle erityisesti lentoasemaympäristölle ominaisia ihmiskauppaan liittyviä ja tarkentavia tietoja. Kun olet tutustunut niihin, siirry Aluehallintoviraston tuottamaan Ihmiskauppa Suomessa -koulutukseen. Verkkokurssi perehdyttää siihen, mitä ihmiskauppa on ja miten se ilmenee tänä päivänä sekä nykypäivän työelämässä. 

Tämän sivun lopusta löydät myös koonnin verkkosivuista, joista voit lukea lisää aiheesta ja tietoa tämän tietoisuuskoulutuksen taustasta.

Päivitetty