Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Liikennejärjestelmä-palvelun saavutettavuusseloste

Traficom pyrkii takaamaan Liikennejärjestelmä-palvelun saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Liikennejärjestelmä-palvelua.

Saavutettavuuden tila

Liikennejärjestelmä-palvelu siirretään traficom.fi-sivuston alle vuoden 2020 aikana, jolloin korjaantuu palvelun mahdolliset saavutettavuuteen liittyvät puutteet.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 21.9.2020.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen palvelussamme? Ilmoita siitä meille ja teemme parhaamme, jotta voimme tarjota tiedot ja sisällöt saavutettavassa muodossa niin pian kuin mahdollista! Voit ottaa yhteyttä joko verkkolomakkeella tai sähköpostilla.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella (Ulkoinen linkki)

Sähköpostiosoite palautteen antamiseksi: tiku(at)traficom.fi

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Liikennejärjestelmä -palvelun saavutettavuudesta ja palautteiden käsittelystä vastaa Traficomin Markkinatieto -palvelukokonaisuus.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat palvelussa saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta palvelun palautekanavien kautta. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö