Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Asioi Digikaistalla

Hae asiointipalveluja

Tee sähköisen luovutusilmoitus heti autokauppojen varmistuttua

Jos olet myynyt ajoneuvosi, voit tehdä sähköisen luovutusilmoituksen heti kauppojen varmistuttua.

Tarkista oman ajoneuvon tiedot

Koska autosi on viimeksi katsastettu? Entä koska se pitäisi seuraavan kerran katsastaa? Entä onkohan autostasi verot maksettu? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksen palvelustamme.

Tilaa uusi ajokortti

Tilaa uusi ajokortti kadonneen, tuhoutuneen, rikkoutuneen tai anastetun ajokortin tilalle. Voit tilata uuden ajokortin myös, jos henkilötietosi ovat muuttuneet tai haluat vaihtaa vanhanmallisen ajokorttisi luottokortin kokoiseksi EU-ajokortiksi.
Mikäli saat ajoneuvoverolipun vain paperisena ja sinulla on käytössä Suomi.fi-viestit, saat 1.11.2023 alkaen ajoneuvoverolipun ainoastaan Suomi.fi-viesteihin.
Liikenteen Oma asiointi -palvelulla on vuosittain lähes 10 miljoonaa käyttäjää. Käytetyimpiä palveluita ovat ajoneuvojen rekisteritietojen katselu sekä ajoneuvojen rekisteröintiin ja verotukseen l...
Opetusluvalla voi antaa autokoulun sijaan tai sen ohella kuljettajaopetusta. Nyt opetuslupaa voi hakea myös sähköisesti Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Digikaistalta.

Oma asiointi -palvelu uudistuu

Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Asioithan ensisijaisesti sähköisten palvelujen kautta. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeiden kautta tai soittamalla asiakaspalveluun.

Kaikki asiointipalvelut

Hae asiointipalveluja