Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Tulevaisuustyö

Traficomin tulevaisuustyö syventyy digiyhteiskunnan ja kyberturvallisuuden ilmiöihin, hakee ratkaisuja, luo verkostoja ja auttaa yrityksiä ja viranomaisia valmistautumaan tulevaan.

Traficomin Tulevaisuustyössä havainnoimme toimintakenttäämme vaikuttavia trendejä, heikkoja signaaleja ja yhteiskunnan kehityskulkuja. Ennakoinnilla kirkastamme ymmärrystä ilmiöiden vaikutuksista, ja luomme tulevaisuuskuvaa digitaalisen viestinnän ja kyberturvallisuuden toimintakentästä. 
Jatkuvan ennakoinnin lisäksi syvennämme ymmärrystä digiyhteiskunnan ilmiöistä ja luomme kokeiluja  yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Ratkaisemme ketterien menetelmien avulla kokeilevasti uusiin teknologioihin liittyviä kysymyksiä, jotka vaativat varhaista puuttumista, uusia toimintamalleja ja lähestymistapoja.

Johdamme ja rakennamme verkostoja edistämään organisaatioiden välistä yhteistyötä. Jaamme osaamista ja tietoa yhteisen ymmärryksen luomiseksi ja ylläpitämiseksi muuttuvassa toimintaympäristössä. Tuotamme myös tietoa viraston strategisen päätöksenteon tueksi, sekä ehdottamme toimenpiteitä ja konkreettisia ratkaisuja.

Tulevaisuustyötiimin työ keskittyy seitsemään teemaan:

Lisätiedot

Sauli Pahlman, johtaja, Kyberturvallisuuskeskus, p. 029 539 0577, etunimi.sukunimi(at)traficom.fi
Markus Mettälä, erityisasiantuntija, Digitaaliset yhteydet, p. 029 539 0439, etunimi.sukunimi(at)traficom.fi