Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän vastuullinen ja uudistuva asiantuntija

Edistämme liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä varmistamme laadukkaat, turvalliset ja kohtuuhintaiset viestintäyhteydet ja -palvelut Suomessa. Katsomme rohkeasti ja määrätietoisesti tulevaisuuteen. Vauhditamme digiyhteiskunnan innovaatioita ja kokeiluja ja tuemme kestävää kehitystä elinympäristömme suojelemiseksi. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen.
Kuvituskuva

Organisaatio

Kuvituskuva: Ihmisiä istuu pöydän ympärillä toimistossa.
Traficomin organisaatio uudistui 1.1.2020 alkaen neljäksi osaamisalueeksi ja kahdeksi vaikuttavuusverkostoksi.

Tulevaisuustyö

Kuvituskuva
Traficomin tulevaisuustyö syventyy digiyhteiskunnan ilmiöihin, hakee ratkaisuja, luo verkostoja ja auttaa yrityksiä ja viranomaisia valmistautumaan tulevaan.

Keskitetty yhteys- ja tietopiste

N2000 usein kysytyt kysymykset
Traficomiin sijoitettu keskitetty yhteys- ja tietopiste palvelee tiedon liikkuvuuteen liittyvissä EU-oikeudellisissa kysymyksissä

Tilaisuudet

Yleisöä istuu salissa kuuntelemassa puhujaa.
Traficom järjestää vuosittain kymmeniä sidosryhmätilaisuuksia.

Yhteystiedot

Kuvituskuva
Traficom asiakaspalvelu, toimipaikat ja laskutustiedot.

Tutkimus ja kehittäminen

Tutkimus- ja kehittämistoiminnan tavoitteena on tukea Traficomia ja sen asiantuntijoita viraston tehtävien hoitamisessa ja sen toiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa.
Kuvituskuva, erivärisiä lehtiä

Palvelulupauksemme

Edistämme tietoyhteiskunnan ja liikennejärjestelmän kehittymistä. Tarjoamme helposti käytettävät, toimivat ja turvalliset palvelut, joita uudistamme asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja palautteeseen reagoiden. Puhelinvaihde palvelee arkisin klo 8 - 16.15 ja vastaa puheluihin 45 sekunnin kuluessa. Yleiset sähköiset yhteydenottolomakkeet käsitellään 5 arkipäivässä.
Kuvituskuva