Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Hae yksityisteiden neuvonta– ja opastushankkeiden valtionavustusta

Traficom voi myöntää vuosittain valtionavustusta tiekuntien neuvontaan ja opastukseen ja sitä tukevan materiaalin ja palveluiden tuottamiseen. Tavoitteena on, että avustettavat hankkeet edistävät neuvontaa ja opastusta yksityistieasioissa.

Yksityisteiden neuvonta– ja opastushankkeiden valtionavustukset

Yksityisteiden neuvonta– ja opastushankkeiden valtionavustushaku 2021 on alkanut. Hakemukset tulee jättää viimeistään joulukuun 4. päivänä 2020. Yksityisteiden neuvonta– ja opastushankkeiden valtionavustuksina jaetaan yhteensä n. 250 000 euroa.

Avustusta voivat saada yleishyödylliset ja voittoa tavoittelemattomat yhteisöt. Tällaisia voivat olla esimerkiksi erilaiset neuvontaa ja opastusta järjestävät säätiöt tai yhdistykset. Avustusta ei myönnetä taloudellista etua tavoitteleville ammatinharjoittajille, yhtiöille ja osuuskunnille. Yleishyödylliset osuuskunnat ja osakeyhtiöt voivat kuitenkin olla avustuskelpoisia.

Valtionavustuksen 2021 hakeminen

1: Lue tarkemmat hakuohjeet

Lue huolellisesti tarkemmat alla olevat hakuohjeet 

3: Toimita hakemus Traficomille

Toimita hakemus viimeistään 4.12.2020  osoitteeseen kirjaamo@traficom.fi ja yksityistiet.valtionavustus@traficom.fi . otsikolla ”Yksityisteiden neuvonta- ja opastushankkeiden valtionavustus, hankehaku 2021, [hakijataho]”.

Lisätietoja hakemisesta antaa erityisasiantuntija Karoliina Aalto, puh: 029 5346 846, sähköposti etunimi.sukunimi@traficom.fi

Raportointi ja maksatuksen hakeminen 2021

1: Lue ohjeet

Yksityisteiden neuvonta- ja opastushankkeiden valtionavustusta raportoidaan Liikenne- ja viestintävirastolle kahdesti vuodessa 31.8.2021 ja 1.2.2022 mennessä. Samassa yhteydessä myönnettyä valtionavustusta voidaan hakea maksuun.

Lue seuranta- ja raportointiohje ennen kuin lähetät raportoinnin. Raportointi lähetetään sähköpostitse osoitteisiin kirjaamo@traficom.fi ja yksityistiet.valtionavustus@traficom.fi (Ulkoinen linkki)

Ohjeet koskevat vuoden 2021 hankkeita.

3: Toimita aineisto määräaikaan mennessä

Toimita loppuraportti liitteineen sähköpostitse osoitteisiin kirjaamo@traficom.fi ja yksityistiet.valtionavustus@traficom.fi (Ulkoinen linkki)

Lisätietoja antaa erityisasiantuntija Karoliina Aalto, puh. 029 5346 846, sähköposti etunimi.sukunimi@traficom