Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Hae yksityisteiden neuvonta– ja opastushankkeiden valtionavustusta

Traficom voi myöntää vuosittain valtionavustusta tiekuntien neuvontaan ja opastukseen ja sitä tukevan materiaalin ja palveluiden tuottamiseen. Tavoitteena on, että avustettavat hankkeet edistävät neuvontaa ja opastusta yksityistieasioissa.

Yksityisteiden neuvonta– ja opastushankkeiden valtionavustukset

Yksityisteiden neuvonta– ja opastushankkeiden valtionavustushaku vuosille 2022-2023 on alkanut. Hakemukset tulee jättää viimeistään marraskuun 15. päivänä 2021. Yksityisteiden neuvonta– ja opastushankkeiden valtionavustuksina jaetaan yhteensä n. 400 000 euroa.

Avustusta voivat saada yleishyödylliset ja voittoa tavoittelemattomat yhteisöt sekä kunnat ja kuntayhtymät.

Yleishyödyllisiä yhteisöjä voivat olla esimerkiksi erilaiset neuvontaa ja opastusta järjestävät säätiöt tai yhdistykset. Avustusta ei myönnetä taloudellista etua tavoitteleville ammatinharjoittajille, yhtiöille ja osuuskunnille. Yleishyödylliset osuuskunnat ja osakeyhtiöt voivat kuitenkin olla avustuskelpoisia.

Valtionavustuksen 2022-2023 hakeminen

1: Lue tarkemmat hakuohjeet

Lue huolellisesti tarkemmat alla olevat hakuohjeet 

3: Toimita hakemus Traficomille

Toimita hakemus viimeistään 15.11.2021  osoitteeseen kirjaamo@traficom.fi ja yksityistiet.valtionavustus@traficom.fi. otsikolla ”Yksityisteiden neuvonta- ja opastushankkeiden valtionavustus, hankehaku 2022-2023, [hakijataho]”.

Lisätietoja hakemisesta antaa erityisasiantuntija Karoliina Aalto, puh: 029 5346 846, sähköposti etunimi.sukunimi@traficom.fi

Raportointi ja maksatuksen hakeminen 2022-2023

1: Lue ohjeet

Hankkeen edistymistä seuraava raportointi on toimitettava Liikenne- ja viestintävirastolle aina kuuden kuukauden välein.

Yksityisteiden neuvonta- ja opastushankkeiden valtionavustusta on haettava maksuun Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta vähintään kerran vuodessa.

Lue seuranta- ja raportointiohje ennen kuin lähetät raportoinnin. Raportointi lähetetään sähköpostitse osoitteisiin kirjaamo@traficom.fi ja yksityistiet.valtionavustus@traficom.fi

Ohjeet koskevat vuosien 2022-2023 hankkeita.

 

Vuoden 2021 hanketta koskee: Yksityisteiden neuvonta- ja opastushankkeiden valtionavustusta raportoidaan Liikenne- ja viestintävirastolle kahdesti vuodessa 31.8.2021 ja 1.2.2022 mennessä. Samassa yhteydessä myönnettyä valtionavustusta voidaan hakea maksuun.

3: Toimita aineisto määräaikaan mennessä

Toimita loppuraportti liitteineen sähköpostitse osoitteisiin kirjaamo@traficom.fi ja yksityistiet.valtionavustus@traficom.fi

Lisätietoja antaa erityisasiantuntija Karoliina Aalto, puh. 029 5346 846, sähköposti etunimi.sukunimi@traficom