Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Yritys voi ilmoittaa Traficomille laskutusosoitteen Oma asiointi-palvelun tapahtumien laskutusta varten.

Yritys voi ottaa käyttöön Oma asiointi-palvelun tapahtumien verkkolaskutuksen lisäämällä yritykselle verkkolaskuosoitteen. Verkkolaskuosoite voidaan lisätä yhdelle tai useammalle toimipaikalle.

Jos verkkolaskuosoite lisätään vain yhdelle toimipaikalle, yritykselle toimitetaan yksi verkkolasku, johon on koottu kuukauden maksulliset tapahtumat myös mahdollisten muiden toimipaikkojen osalta. Laskusta peritään laskutuslisä.

Jos verkkolaskuosoite lisätään useammalle toimipaikalle, yrityksen käyttäjät voivat valita tapahtuman maksun kohdennettavaksi mille tahansa yrityksen toimipaikoista. Verkkolasku lähetetään kuukausittain jokaiselle toimipaikalle, jolle on muodostunut laskutettavaa. Jokaisesta laskusta peritään erillinen laskutuslisä.

Verkkopankki- tai luottokortti säilyvät maksuvaihtoehtoina verkkolaskutuksen rinnalla.

Toimi näin:

1

Kirjaudu Oma asiointi-palveluun

Tunnistaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Valitse yrityksen puolesta-asiointi.

Laskutustietojen muuttamista varten sinulla on oltava yrityksen edustamisoikeus tai Liikenteen toimijoiden tietojen ja lupien ylläpito-valtuus. Lue lisää: Liikenteen sähköiset palvelut ja Suomi.fi-valtuudet (Ulkoinen linkki)

2

Siirry Organisaation tiedot-välilehdelle lisäämään verkkolaskuosoite.

Verkkolaskuosoitteen tulee olla OVT-tai TE-muotoinen tunnus.

3

Vahvista antamasi tiedot.