Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Henkilön osoitteenmuutos

Osoitetietojesi muutos ei vaadi sinulta normaalisti toimenpiteitä, koska tietosi siirtyvät väestötietojärjestelmästä automaattisesti liikenneasioiden rekisteriin.

Voit tarkistaa omat henkilötietosi Traficomin sähköisestä palvelusta . Jos tiedot eivät ole oikein, sinun on päivitettävä tietosi väestötietojärjestelmään (Ulkoinen linkki).

Tietyissä tilanteissa tiedot eivät siirry automaattisesti. Näitä poikkeustilanteita ovat:

  1. PL- ja poste restante -osoitteet

    Voit saada liikenneasioiden rekisteriin osoitteeksesi PL- tai poste restante -osoitteen, jos sinulla ei ole väestörekisterissä muuta osoitetta tai sinulla on turvakielto. Osoitetiedot välittyvät automaattisesti väestörekisteristä.
  2. Kuolinpesän osoitteenmuutos

    Tieto kuolinpesän osoitteenmuutoksesta ei välity automaattisesti liikenneasioiden rekisteriin. Lue tarkemmin.  

Yrityksen osoitteenmuutos

Yrityksen tai yhteisön ei tarvitse ilmoittaa pääyksikön osoitteenmuutoksesta, koska tiedot siirtyvät Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (YTJ) (Ulkoinen linkki) automaattisesti liikenneasioiden rekisteriin.

Jos kyseessä on muun toimipaikan kuin pääyksikön osoitteenmuutos tai yrityksen/yhteisön tietoja ei löydy YTJ:stä, tee ilmoitus Traficomin sähköisessä palvelussa sähköisen tunnistamisen perusteella tai lomakkeella Yrityksen/yhteisön osoitteenmuutosilmoitus (Y323).

Päivitetty