Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Autoilijalle

ADAS - näkymätön apukuski

Kuljettajaa avustavat ADAS-järjestelmät varoittavat kuljettajaa vaarallisista tilanteista liikenteessä ja estävät onnettomuuksia tai vähentävät onnettomuuksien riskiä. ADAS – näkymätön apukuski -sarjassa tutustutaan kehittyneisiin kuljettajaa avustaviin järjestelmiin. Verkkosivustolla ja videoilla esitellään katveavustimen, valoautomatiikan, kaistavahdin, älykkään nopeusavustimen, automaattisen hätäjarrutuksen, eCall-hätäviestijärjestelmän ja mukautuvan vakionopeudensäätimen toimintaa.

Maksa ajoneuvovero e-laskulla

Etsi asiakasnumerosi Oma asiointi -palvelusta ja tee e-laskusopimus verkkopankissasi. Se käy ihan muitta mutkitta.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom otti marraskuussa käyttöön Suomi.fi-viestit yhtenä tapana lähettää ajoneuvoveroliput sähköisenä asiakkaille. Ajoneuvoverolippu lähetetään paperipostin sijaan ...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ja Itä- Suomen poliisilaitoksen yhteisessä kuljettajatutkintoon tulevien opetusajoneuvojen ja lupien kenttävalvonnassa ei todettu vakavia puutteita.
Ajoneuvoverolippu lähetetään 1.11.2023 alkaen paperipostin sijaan sähköisenä Suomi.fi-viesteihin niille henkilöille, jotka ovat ottaneet käyttöönsä Suomi.fi-viestit.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tekemän kyselytutkimuksen tulokset paljastavat, että nuoret kuljettajat ovat tyytyväisiä kuljettajaopetuksen ja ajokokeen sisältöön. Iäkkäiden kuljettajien ...

Uusi tieliikennelaki 1.6.2020

Tieliikenteen toimivuuden ja turvallisuuden kannalta on tärkeää, että voimme luottaa siihen, että kaikki tienkäyttäjät noudattavat liikennesääntöjä. Uusi tieliikennelaki tuli voimaa 1.6.2020.
Autojonoja kuvattuna ilmasta