Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Raportoi kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman valtionavustuksen käytöstä

Kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman valtionavustushankkeesta raportoidaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomille vuosittain sekä hankkeen päätyttyä. Hankkeelle myönnettyä valtionavustusta haetaan maksuun hankkeen valmistumisen jälkeen, viimeistään hankkeen viimeisen toteutusvuoden lokakuun loppuun mennessä.

Raportointi ja maksatuksen hakeminen investointiohjelman 2019, 2020 ja 2021 hankkeet

2: Täytä raportointilomake

Täytä lomake ja kokoa tarvittava liiteaineisto. Hankkeen raportointi tehdään vuosittain (väliraportointi) sekä hankkeen päätyttyä (loppuraportointi). Sekä väli- että loppuraportoinnissa käytetään maksatushakemus- ja raportointilomaketta. Tarkemmat ohjeet raportoinnissa tarvittavista liitteistä löydät maksatushakemus- ja raportointiohjeesta.  

Raportointilomake tulee toimittaa allekirjoitettuna pdf-dokumenttina sekä myös muokattavana dokumenttina (word).

3: Toimita aineisto määräaikaan mennessä

Investointiohjelman 2020 hankkeiden loppuraportointi ja maksatushakemus tulee tehdä hankkeen päätyttyä tai lokakuun 2022 loppuun mennessä. Investointiohjelman 2021 hankkeiden väliraportointi tulee tehdä 15.12.2022 mennessä.

Toimita täytetty maksatushakemus- ja raportointilomake liitteineen sähköpostitse osoitteisiin kirjaamo(at)traficom.fi ja kapy.valtionavustus(at)traficom.fi. Lähetettävän sähköpostiviestin otsikkona tulee olla ”Kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman hankeraportointi kunnan ja hankkeen nimi sekä hankkeen TRAFICOM -alkuinen diaarinumero".

Lisätietoja antavat Virpi Ansio, puh. 029 534 6826 ja Kati Hyvärinen, puh. 029 534 6704. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@traficom.fi