Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Raportoi kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman valtionavustuksen käytöstä

Kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman valtionavustushankkeesta raportoidaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomille vuosittain sekä hankkeen päätyttyä. Hankkeelle myönnettyä valtionavustusta haetaan maksuun hankkeen valmistumisen jälkeen, viimeistään hankkeen viimeisen toteutusvuoden lokakuun loppuun mennessä.

Raportointi ja maksatuksen hakeminen investointiohjelman 2019 ja 2020 hankkeet

2: Täytä raportointilomake

Täytä lomake ja kokoa tarvittava liiteaineisto. Hankkeen raportointi tehdään vuosittain (väliraportointi) sekä hankkeen päätyttyä (loppuraportointi). Sekä väli- että loppuraportoinnissa käytetään maksatushakemus- ja raportointilomaketta. Tarkemmat ohjeet raportoinnissa tarvittavista liitteistä löydät maksatushakemus- ja raportointiohjeesta.  

3: Toimita aineisto määräaikaan mennessä

Investointiohjelman 2019 hankkeiden loppuraportointi ja maksatushakemus tulee tehdä hankkeen päätyttyä tai lokakuun 2021 loppuun mennessä. Investointiohjelman 2020 hankkeiden väliraportointi tulee tehdä 15.12.2021 mennessä.

Toimita täytetty maksatushakemus- ja raportointilomake liitteineen sähköpostitse osoitteisiin kirjaamo(at)traficom.fi ja kapy.valtionavustus(at)traficom.fi. Kirjaamoon lähetettävän sähköpostiviestin otsikkona tulee olla ”Kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelman hankeraportointi [Diaarinumero, valtionavustuksen saajataho]”.

Lisätietoja antavat Virpi Ansio, puh. 029 534 6826 ja Kati Hyvärinen, puh. 029 534 6704. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@traficom.fi