Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Kesärenkaat alle oman liikkumistarpeen mukaan

Tänä vuonna nastarenkaiden viimeinen vaihtopäivä on nykyisen lainsäädännön mukaan 20.4.2020. Renkaiden vaihto kannattaa ajoittaa aina vallitsevien olosuhteiden, oman ajotarpeen ja aikataulujen mukaan. Nastarenkaita voi kuitenkin käyttää myös 20.4. jälkeen, jos sää tai keli sitä edellyttää.

Elämme juuri nyt poikkeuksellisia aikoja ja meiltä Traficomista on kysytty menettelyohjeita siihen, jos renkaita ei pysty vaihtamaan viimeiseen vaihtopäivään mennessä. ”Maalaisjärjellä pääsee tässäkin asiassa jo pitkälle. Jos esimerkiksi säilytät renkaitasi rengashotellissa, kannattaa renkaanvaihtoaika sopia yrityksen kanssa. Näin vältyt jonottamiselta ja yritykset pystyvät jakamaan työkuormaansa paremmin heidän resurssejaan vastaaviksi”, vinkkaa Traficomin johtava asiantuntija Jussi Pohjonen. ”Seuraamme tilannetta ja pyrimme Traficomissa omalta osaltamme varmistamaan, että asiat järjestyvät poikkeusolot huomioiden”.

Lisätietoja:
johtava asiantuntija Jussi Pohjonen, p. 029 5345 310, jussi.pohjonen(at)traficom.fi, Twitterissä @JussiPohjonen (Ulkoinen linkki)