Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Sähköisen raskaan liikenteen valtionavustuksen haku on käynnistynyt

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on avannut avustushaun hankkeille, jotka edistävät sähköisen raskaan liikenteen kehittymistä Suomessa. Hakuaika päättyy 30.9.2022.

Valtionavustuksen on tarkoitus edistää raskaan liikenteen toimialan valmiuksia hyödyntää sähköä käyttövoimana. Sähköisen raskaan liikenteen kehittäminen nopeuttaa siten raskaan liikenteen päästövähennysten saavuttamista. Avustuksella on tarkoitus tukea sähköisen raskaan liikenteen palveluketjun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeita sekä liiketoimintaverkostojen toiminnan edistämistä.

Avustusta voivat hakea vain yritykset tai yhteisöt. Avustusta on haettava ennen hanketta tai toimintaa koskevien töiden alkamista. Myönnettävät avustukset ovat harkinnanvaraisia ja päätökset avustettavista hankkeista pyritään tekemään vuoden 2023 alussa. 

Avustusta haetaan kirjallisesti Traficomilta. Hakuaika alkaa 20.6.2022 ja päättyy 30.9.2022 klo 16.15. Hakemus liitteineen tulee lähettää sähköpostilla Traficomin kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo@traficom.fi ja osoitteeseen sahkoinen.liikenne@traficom.fi

Tarkemmat kriteerit, hakuohjeet sekä hakulomake

Lisätiedot:

Johtava asiantuntija Hanna Hakanen, hanna.hakanen@traficom.fi, p. 029 534 5307