Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Suosituksia liikenteen palveluiden tarjoajille turvallisen liikkumisen mahdollistamiseksi

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on laatinut liikenteen toimijoille terveysturvallisuuden suositukset, joilla pyritään varmistamaan liikennepalveluiden turvallinen käyttö poikkeuksellisissa olosuhteissa.

”Suosituksilla haluamme tukea liikenteen toimijoita sekä edesauttaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten antamien ohjeiden ja suositusten käyttöönottoa ja soveltamista liikenteen palveluissa”, kertoo Traficomin ylijohtaja Jarkko Saarimäki.

Liikenteen toimijat voivat omilla toimillaan vaikuttaa liikenteen palveluiden terveysturvallisuuteen ja siihen, että me kaikki voimme käyttää liikenteen palveluja turvallisesti. ”On hienoa, että useilla liikenteen toimijoilla on jo nyt käytössä suosittelemiamme toimia liikenteen terveysturvallisuuden varmistamiseksi. Näitä suosituksia noudattamalla pystymme entisestään vähentämään koronan leviämisen riskiä liikenteen palveluissa”, korostaa Saarimäki.

Lisätietoja

ylijohtaja Jarkko Saarimäki, jarkko.saarimaki(at)traficom.fi, p. 040 836 0397.  Twitterissä @Saarimaki (Ulkoinen linkki)