Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Tervetuloa luomaan kanssamme sujuvia liikennepalveluita!

Kuvituskuva
Uutiskirje 1/2020 - Sujuvien liikennepalveluiden verkosto.

Tervetuloa luomaan kanssamme sujuvia liikennepalveluita!

Käsissäsi on nyt ensimmäinen Sujuvien liikennepalveluiden verkoston uutiskirje. Verkosto jatkaa Lippu-hankkeen työtä ja sait tämän uutiskirjeen, koska olit mukana hankkeen verkostotyössä. Toivottavasti haluat edelleen olla kanssamme mukana rakentamassa Suomeen sujuvia liikennepalveluita.

Tervetuloa mukaan yhteistyöhön!

Kuva Jenni Koskisesta: Olet lämpimästi tervetullut mukaan sujuvien liikennepalveluiden verkostoon

Olemme Traficomissa perustaneet uuden yhteistyöverkoston, sujuvien liikennepalveluiden verkoston.

"Olet lämpimästi tervetullut mukaan sujuvien liikennepalveluiden verkostoon", toivottaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Liikennemarkkinaverkoston verkostojohtaja Jenni Koskinen.

Sujuvien liikennepalveluiden verkostossa on tavoitteena tuoda liikenteen toimijoita yhteen keskustelemaan ja työskentelemään monipuolisten ja sujuvien matkaketjujen edistämiseksi. Sujuvien liikkumispalveluiden verkoston työn keskiössä on erityisesti liikennepalvelulain mukaisten lippu- ja myyntirajapintojen käytäntöjen kehittäminen sekä lippu- ja maksujärjestelmien yhteentoimivuuden edistäminen. 

Sujuvien liikennepalveluiden verkosto on tarkoitettu kaikille liikkumispalveluista ja niiden kehittämisestä kiinnostuneille. Verkoston kautta sinulla on mahdollisuus saada ajankohtaista tietoa, osallistua keskusteluihin ja edistää monipuolisten liikenteen palvelumarkkinoiden kehittymistä.

Kutsu webinaariin

Traficom järjestää Sujuvien liikennepalveluiden verkostolle webinaarin 12.6.2020 klo 13 -14

Webinaari on kaikille avoin tilaisuus, jossa käynnistetään uuden verkoston toiminta ja jatketaan rajapintakäytäntöjen (aiemmat ns. käytännesäännöt) työstämistä yhteistyössä toimijoiden kanssa.

Webinaarin ohjelma:

  • Sujuvien liikennepalveluiden verkoston esittely
  • Rajapintakäytännöt: Osapuolten luotettavuuden arviointikriteerit
  • Vaihtoehtoinen malli puolesta-asiointiin: Federoitu tunnistautuminen

Webinaari järjestetään Skype-yhteyden kautta ja linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua sähköpostitse.

Webinaari tallennetaan ja tilaisuuden materiaalit ovat saatavilla tilaisuuden jälkeen. Tilaisuuteen liittyviin kysymyksiin vastaa Traficomin liikennemarkkinaverkosto, liikennemarkkinaverkosto@traficom.fi

Tervetuloa!

Jaa uutiskirjeemme sujuvista liikennepalveluista kiinnostuneille 

Verkostomme on kaikille avoin, joten kutsu kollegasi, asiakkaasi tai muut aiheesta kiinnostuneet mukaan verkoston toimintaan. Mukaan verkostoon voi ilmoittautua sähköpostitse liikennemarkkinaverkosto@traficom.fi.