Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Tietoturva 2021 -virtuaaliseminaari 24.11.2021

Tietoturva 2021 -seminaari vietetään marraskuussa juhlavissa tunnelmissa, koska Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen CERT-toiminto täyttää vuodenvaihteessa 20 vuotta. Pitkä käytännön kokemuksemme on vahvistanut sen, että kyberturvallisuus voi rakentua onnistuneesti vain tiiviissä yhteistyössä viranomaisten, yritysten ja kolmannen sektorin kanssa.

Tietoturva 2021 -virtuaaliseminaari

Aika: keskiviikko 24.11.2021 klo 11 - 16

Paikka: Virtuaaliseminaari

Seminaarimme teema on kyberturvallisuus yhteiskunnan toimivuuden ja huoltovarmuuden perustana.

Seminaarissa tarkastelemme kyberturvallisuutta yhteiskunnan toimivuuden ja huoltovarmuuden perustana sekä kerromme esimerkein, miten kyberturvallisuus rakennetaan tiiviissä yhteistyössä viranomaisten, yritysten ja kolmannen sektorin kanssa.

Avaamme näkökulmia ajankohtaisiin tietoturvatapahtumiin. Miltä näytti Vastaamon tietovuoto tietoturvapäivystäjän, poliisin, uhrin ja kansalaisjärjestön työntekijän silmin? Kurkistamme kyberturvallisuuden kulisseihin ja pohdimme, miten ja millaisiin tarpeisiin tietoturvan tilannekuvaa tuotetaan.

Tuttuun tapaan jaamme myös Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuspalkinnon.

Tilaisuuden avaa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka, ja pääpuhujana kuullaan F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppöstä.

Ohjelma ja puhujatiedot tarkentuvat tulevien viikkojen aikana. 

Ilmoittaudu seminaariin Webropol-lomakkeella (Ulkoinen linkki)

Tervetuloa mukaan aikamatkalle!

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus ja Huoltovarmuuskeskus