Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Webinaari tornitalojen sisäverkkojen rakenteesta 12.1.2022

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan tornitalojen sisäverkkojen rakenne-ehdotuksesta! Webinaari järjestetään keskiviikkona 12.1.2022 klo 14.00–15.15.

Korkeita asuinrakennuksia on alettu rakentaa ja suunnitella useaan suomalaiseen kaupunkiin. Korkeaan rakentamiseen liittyy lukuisia haasteita rakentamisen eri osa-alueilla. Tähän liittyen Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on saanut ehdotuksen koskien sisäverkkojen rakennetta korkeissa rakennuksissa eli ns. tornitaloissa. Ehdotuksen ovat laatineet yhdessä Orbis Oy, SRV Oy, Ramboll Oy, Teleste Oy, DNA Oyj, Elisa Oyj ja Telia Finland Oyj. Traficom on parhaillaan päivittämässä sisäverkkomääräystä M65 ja ehdotus käsitellään toimialan kanssa määräyksen päivitysprojektin aikana. Koska sisäverkkojen rakennemuutokset ovat aina moniulotteisia, niin haluamme esitellä ehdotuksen ennakkoon sidosryhmillemme, jotta kaikilla osapuolilla olisi riittävästi aikaa paneutua kyseiseen ehdotukseen ja antaa toivottua palautetta tästä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen (Ulkoinen linkki) viimeistään 10.1.2022. Lähetämme Teams-linkin ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua. 

Ohjelma

14.00 Tilaisuuden avaus ja saatesanat (Jorma Harle, Traficom) 

14.05 Korkean rakentamisen haasteet (Mika Latvala, SRV Oy)

14.25 Ehdotus sisäverkon rakenteeksi tornitaloissa (Harri Mutanen, Orbis Oy)

14.45 Vapaa keskustelu

15.15 Webinaarin päätös