Yhteisrakentamisen Fiksu verkonrakentaja -webinaarisarja jatkuu Kuntaliiton kunta.tv:ssä

Yhteisrakentaminen on vahvasti agendalla vuonna 2019. Tammikuussa käynnistyi Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin uusi sisältöyhteistyö Kuntaliiton kanssa.

Kunta.tv:ssä esitetään tammi-maaliskuussa "Fiksu verkonrakentaja" -webinaarisarja, joka käsittelee yhteisrakentamisen parhaita käytäntöjä mielenkiintoisten studiovieraiden äänellä. Samalla ratkotaan yhteisrakentamisen haasteita Yhteisrakentamisteko 2019 -kilpailua järjestävän kumppaniverkoston edustajien kanssa. Webinaarisarjan juontajina toimivat johtava asiantuntija Päivi Peltola-Ojala Traficomista ja yhdyskuntatekniikan päällikkö Paavo Taipale Kuntaliitosta.

Logo, jossa näkyy fiksu verkonrakentaja -teksti ja kuntaliitto live

Toinen webcast pidetään maanantaina 11.2. klo 14-15 aiheena "Mitä yhteisrakentaminen tarkoittaa kunnille?”

Studiossa juontajana toimii Paavo Taipale. Studiovieraina ovat Sitowise Oy:n johtava asiantuntija Marika Kämppi sekä Lopen kunnasta kunnanvaltuutettu ja valokuituohjausryhmän jäsen Satu Pirttilä ja Esko Leino Järventaustan kyläverkosta. Videoinserteissä kuullaan Lohjan, Tampereen, Enontekiön, Kuhmon ja Puumalan kuntien yhteisrakentamisesta.

Seuraavat lähetykset ovat 11.3. ja 25.3. klo 14-15. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja niistä tehdyt tallenteet ovat katsottavissa myös jälkikäteen (noin viikon päästä lähetyksestä) osoitteessa kunta.tv (Ulkoinen linkki).

Linkki webinaareihin (Ulkoinen linkki)


#yhteisrakentaminen
#fiksuverkonrakentaja
#yhteisrakentamisteko2019
@kunta_tv (Ulkoinen linkki)
@TraficomFinland (Ulkoinen linkki)
www.yhteisrakentaminen.fi (Ulkoinen linkki)