Yhteisrakentamisen webinaarisarja starttaa Kuntaliiton kunta.tv:ssä

Yhteisrakentaminen on vahvasti agendalla vuonna 2019. Tammikuussa käynnistyy Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin uusi sisältöyhteistyö Kuntaliiton kanssa.

Kunta.tv:ssä esitetään tammi-maaliskuussa "Fiksu verkonrakentaja" -webinaarisarja, joka käsittelee yhteisrakentamisen parhaita käytäntöjä mielenkiintoisten studiovieraiden äänellä. Samalla ratkotaan yhteisrakentamisen haasteita Yhteisrakentamisteko2019-kilpailua järjestävän kumppaniverkoston edustajien kanssa. Webinaarisarjan juontajina toimivat johtava asiantuntija Päivi Peltola-Ojala Traficomista ja yhdyskuntatekniikan päällikkö Paavo Taipale Kuntaliitosta.

Logo, jossa näkyy fiksu verkonrakentaja -teksti ja kuntaliitto live

Ensimmäinen webinaari pidetään maanantaina 28.1. klo 14-15 aiheena "Mitä ja miksi yhteisrakennetaan?"

Studiossa juontajana toimii Päivi Peltola-Ojala. Studiovieraina ovat Pälkäneen Valokuidun toimitusjohtaja Esko Koskela sekä erityisasiantuntija Mari Österberg Traficomista. Videoinserteissä kuullaan Finnet-liiton toimitusjohtaja Jarmo Matilaista sekä Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n myyntijohtaja Jari Liskiä. Mukana lyhyissä inserteissä myös Kenneth Hänninen/Energiateollisuus ja Marko Lahtinen/FiCom.

Seuraavat lähetykset ovat 11.2., 11.3. ja 25.3. klo 14-15. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja niistä tehdyt tallenteet ovat katsottavissa myös jälkikäteen (noin viikon päästä lähetyksestä) osoitteessa kunta.tv

Linkki webinaareihin: https://www.kunta.tv/suorat-lahetykset/kuntaliitto-live/kuntaliitto-live-fiksu-verkonrakentaja/ (Ulkoinen linkki)

#yhteisrakentaminen
#fiksuverkonrakentaja
#yhteisrakentamisteko2019
@kunta_tv
@TraficomFinland
www.yhteisrakentaminen.fi