Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Matkustamomiehistön peruskoulutusorganisaation toimilupa

Tutustu ensin komission asetukseen (EU) N:o 1178/2011, liitteeseen V, jonka löydät Traficomin sivuilta (Ulkoinen linkki) sekä Traficomin soveltamisohjeeseen (AltMoC): 

1

Hakemus Traficomiin

Lähetä vapaamuotoinen hakemus matkustamomiehistön peruskoulutusluvasta ja alustava toimintasuunnitelma Liikenne- ja viestintävirasto Traficomiin.

2

Aloituskokous

  Traficomissa pidetään aloituskokous, jossa käydään läpi koulutusorganisaation toimintasuunnitelma, ja Traficom neuvoo hakuprosessissa.

  3

  Toimita Traficomiin koulutusorganisaation käsikirja

  Toimita Traficomiin koulutusorganisaation käsikirja, jossa on kuvattu asetuksen 1178/2011 ja Traficomin soveltamisohjeen (AltMoC) mukaisesti

  • koulutusorganisaation toiminta ja hallinto
  • kouluttajien pätevyys
  • koulutusjärjestelyt mukaan lukien koulutussuunnitelma ja koulutusohjelmat
  • hallintojärjestelmä
  4

  Traficom suorittaa tarkastuskäynnin

  Toimintakäsikirjan tarkastamisen jälkeen Traficom suorittaa koulutusorganisaatioon tarkastuskäynnin, jossa varmistetaan, että organisaatiolla on asianmukaiset tilat, koulutuspaikat ja koulutusvälineet. Traficom toimittaa tarkastuskäynnistä raportin.

   

  5

  Traficom myöntää luvan

   Kun käsikirja ja koulutuksen järjestämisen edellytykset on todettu määräysten ja ohjeiden mukaiseksi, myöntää Traficom matkustamomiehistön koulutusorganisaation toimiluvan.

   Yhteystiedot

   Lisätietoja: 

   Ylitarkastaja Niina Aaltela

   niina.aaltela@traficom.fi

   Päivitetty