Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Kesätyöt

Meillä työskentelee ensi kesänä yli 50 harjoittelijaa - olisitko sinä yksi heistä?

Avoinna on tehtäviä eri alojen opiskelijoille monipuolisesti ympäri talon. Avoinna oleviin tehtäviin voit hakea yhdellä hakemuksella ja hakemusta tehdessäsi voit valita ensisijaisuusjärjestyksessä, mitkä tehtävät kiinnostavat eniten. Hakuaika 20.1. - 14.2.2023 klo 16.15.

Haemme kesätyöntekijöitä mm: 

 • ajoneuvoihin liittyviin asiantuntijatehtäviin (ajoneuvojen rekisteröinti, verotus, ajokortit, tutkinnot, ajoneuvoihin liittyvät tekniset tehtävät) 
 • ilmailun avustaviin tehtäviin
 • merenkulun tiedonkeruuseen, tilastointiin ja vaikutusarviointien tekoon
 • merikartoitukseen liittyviin paikkatietotehtäviin
 • teknisen tietoturvan, arkkitehtuurin ja lokienhallinnan tehtäviin
 • tietopalveluun, tiedonhallintaan ja kirjaamoon
 • kyberturvallisuustehtäviin 
 • oikeudellisiin tehtäviin (mm. kuluttajansuoja ja tietosuoja)
 • viestintäpalvelujen asiakaspalvelu-, postitus-, lupa- ja valvontatehtävät
 • viestinnällisiin/viestinnän tehtäviin (mm. verkkosivut, grafiikka)
 • tiedon tuottamiseen ja analysointiin (ml. paikkatiedot, vaikutustenarviointi) ja
 • henkilöstö- ja taloushallintoon. 

Pääosa tehtävistämme on Helsingissä, mutta osassa tehtävistä toimipiste voi olla myös Rovaniemi. 

Mitä tarjoamme? 

Kaikki kesätyöpaikkamme ovat palkallisia (1900-2500 e/kk riippuen tehtävästä ja osaamisesta), ja ne on tarkoitettu opiskelijoille. Harjoittelu ei edellytä harjoittelutukea. 

Työskentelyn kesto on 3-6 kuukautta ja se alkaa huhti-kesäkuussa. Voit esittää hakiessasi toiveen kesätyön/harjoittelun pituudesta/aloituspäivästä.

Meillä pääset tekemään ihan oikeita töitä, samalla opit uutta ammattilaisen ohjauksessa. Työskentelemme tiimeissä, mikä tarkoittaa, että asioita pohditaan porukalla ja saat muilta tiimiläisiltä tukea työhösi. 

Meillä joustava työaika tarkoittaa sitä, että pääset tarvittaessa vaikka käyttämään lemmikkiä eläinlääkärissä kesken työpäivän tai voit aloittaa työt aamulla kukonlaulun aikaan ja liukua iltapäivällä harrastuksiin. Osa tehtävistämme sisältää asiakaspalvelua, jolloin työaika on rajattu hieman kiinteämmin toimistoaikoihin. 

Suurinta osaa tehtävistämme voi hoitaa monipaikkaisesti, joten voit itse vaikuttaa siihen, milloin työskentelet etänä ja milloin toimistolla. Osa tehtävistä on kuitenkin sellaisia, jotka vaativat läsnäoloa toimistolla. 

Tarjoamme rennon, asiantuntevan ja tulevaisuuteen katsovan työyhteisön, jossa kesätyöntekijöiden tuloa odotetaan jo innolla. Lisäksi tuemme kesätyöntekijöiden lounasta ePassilla ja tarjoamme kattavan työterveyshuollon. 

Jos sinulla herää kysymyksiä, meihin voi ottaa yhteyttä osoitteessa kesatyo@traficom.fi. 

Tutustu traficomilaisiin

Jos haluat tutustua tarkemmin työtehtäviimme ja asiantuntijoiden uratarinoihin, voit lukea tai katsoa asiantuntijoidemme esittelyjä. Osa heistä on entisiä harjoittelijoitamme.

Nainen ja mies tekevät töitä toimistossa
Päivitetty