Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Viestintäverkot

5G Momentum vie Suomea kärkimaaksi

Tavoitteena on tehdä Suomesta 5G-teknologian kärkimaa. Kokeilutoiminta edistää 5G-teknologian tuntemusta, tulevaisuuden mahdollisuuksien tunnistamista ja toimijoiden yhteistyötä. 5G Momentum vauhdittaa uusien palveluiden luomista kuluttajille, yrityksille ja julkishallintoon.
5G

Verkkojen yhteisrakentaminen säästää resursseja

Yhteisrakentaminen tarkoittaa sitä, että eri verkkojen, kuten sähkö-, tele-, liikenne- ja vesihuoltoverkkojen maaurakointia vaativat työt suoritetaan yhdessä. Vuoden Yhteisrakentamisteko 2019 -kilpailu etsii parhaita käytäntöjä verkkoinfran fiksuun rakentamiseen.
Sähkö-, tele-, liikenne- ja vesihuoltoverkkojen maaurakointia.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom pyytää lausuntoja huomattavan markkinavoiman päätösluonnoksesta liitteineen televisio- ja radiolähetyspalveluiden markkinoilla.
Euroopan sähköisen viestinnän komitea (Electronic Communications Committee) on kokouksessaan maaliskuussa hyväksynyt raporttiluonnoksia lausuntokierrokselle.
Euroopan sähköisen viestinnän komitean (Electronic Communications Committee) Frequency Management (FM) -työryhmä on kokouksessaan helmikuussa hyväksynyt suositus- ja päätösluonnoksia lausuntokierro...
Liikenne- ja viestintävirasto pyytää lausuntoja 5G-verkon käyttöön osoitetun 26 GHz:n taajuusalueen huutokauppaa koskevasta määräyksestä ja teknisistä lupaehdoista. 5G-teknologia mahdollistaa nopea...