Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Alfa-kanavalle pitkäaikainen ohjelmistotoimilupa antenni-tv-verkkoon

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt uuden ohjelmistotoimiluvan televisiotoiminnan harjoittamiseen antennitelevisioverkossa. Pitkäaikainen ohjelmistotoimilupa on myönnetty Alfa Media Group Oy:lle Alfa-kanavalle.

Traficom on myöntänyt 6.3.2024 Alfa Media Group Oy:lle pitkäaikaisen ohjelmistotoimiluvan kanavalle Alfa. Kanavan ohjelmasisältö painottuu uutiskatsauksiin sekä ajankohtais- ja kulttuuriohjelmiin. Alfa Media Group Oy:n taustalla on Keravalla toimiva yleiskristillinen medialähetysjärjestö IRR-TV ry.

Traficom myöntää ohjelmistotoimiluvan, jos verkossa on riittävästi vapaata kapasiteettia kaikille hakijoille. Jos kaikille hakijoille ei ole osoitettavissa riittävästi lähetyskapasiteettia, tai jos luvan myöntämisellä arvioidaan olevan huomattavia vaikutuksia viestintämarkkinoiden yleiseen kehitykseen, siirtyy ohjelmistotoimiluvan ratkaiseminen valtioneuvostolle.

Alfa Media Group Oy:lle myönnetty toimilupa on voimassa nykyisen toimilupakauden loppuun 10.1.2027 asti.

Traficom tukee toimilupakierrosten kautta media-alan kehitystä ja huolehtii siitä, että Suomessa radio kuuluu ja televisio näkyy hyvin toimivilla taajuuksilla.

Lisätietoja

Lakimies Kalle Tuominen, p. 0295 390 313, kalle.tuominen@traficom.fi

Erityisasiantuntija Eliisa Reenpää, p. 0295 390 418, eliisa.reenpaa@traficom.fi

Television ohjelmistotoimiluvat  

Hdtvopas.fi-sivusto (Ulkoinen linkki)