Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Hae syksyn tarkastuslentäjäkurssille viimeistään 22.6.2023

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom järjestää tarkastuslentäjäkurssin uusille tarkastuslentäjille syyskuussa. Hakuaika kurssille päättyy 22.6.2023 klo 16.15. Kurssi on tarkoitettu kokeneille tarkastuslentäjän vaatimukset täyttäville CRI(MPO)-, SFI- tai TRI-kelpuutuksen haltijoille, joilla ei ole aiemmin ollut tarkastuslentäjävaltuutusta.

Kurssi järjestetään täydentämään alueellisia vajauksia tarkastuslentäjien määrässä. Kurssilla koulutetaan EASA-tarkastuslentäjiä (CRE(MPO), SFE, TRE).

Kurssin teoriaosuus järjestetään Traficomin tiloissa Pasilan virastokeskuksessa 6.-7.9.2023. Lentokoulutus järjestetään teoriakoulutuksen jälkeen koulutettavan ja kouluttajan yhdessä sopiman aikataulun mukaisesti.

Kurssin hinta on koulutettavalle 366 euroa. Koulutettava vastaa omista matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan. Tämä hinta sisältää kahden päivän teoriakoulutuksen sekä kurssin teoriakokeet (ei sisällä mahdollista lisäkoulutusta). Lento- tai simulaattorikoulutuksen, sekä valvotusta lentokokeesta aiheutuvista tarkastajan ja ilma-aluksen tai simulaattorin kustannuksista vastaa koulutettava.

Toimita hakemuksesi Traficomin kirjaamoon osoitteeseen  kirjaamo@traficom.fi  torstaihin 22.6.2023 klo 16.15 mennessä. Kirjoita hakemuksen otsikoksi teksti ”MPO tarkastuslentäjäkurssi 306420/05.00.09.09/2023”. Hakemuksen tulee sisältää selvitys hakijan lento- ja opetuskokemuksesta sekä aiotusta toiminta-alueesta. Saat hyvissä ajoin ennen kurssin aloitusta sähköpostitse tiedon, oletko tullut valituksi kurssille.

Lisätietoja

erityisasiantuntija Jani Hottola, jani.hottola@traficom.fi, p. 029 534 5295