Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Jos et löydä tarvitsemiasi valtakunnallisen henkilöliikennetutkimuksen tuloksia Traficomin sivuilta, voit tiedustella lisätarkasteluja Traficomin tilastotietopalvelusta tilastot@traficom.fi

Huomaathan, että julkinen tietopalvelu on maksullista ja siitä veloitetaan Traficomin liikenteeseen liittyvän hinnaston mukaisesti.

Aineiston käyttöpyyntö

Henkilöliikennetutkimusaineisto on saatavissa tutkimuskäyttöön sekä suunnittelu- ja selvitystyöhön, kun ne liittyvät tulevaisuuden liikkumisen ennakointiin, kaavoitukseen, uusien rata-, tie-, katu-, jalankulku- ja pyöräilyinvestointien sekä liikennepalvelujen suunnitteluun tai seurantaan. 

Jos haet tutkimusaineistoa tieteellistä tutkimusta varten, ks. Tiedonluovutus tutkimuskäyttöön .

Muussa tapauksessa täytä tiedonluovutuspyyntö (Ulkoinen linkki)ja lähetä se osoitteeseen tietojenluovutus@traficom.fi.

Tiedonluovutuksesta veloitetaan Traficomin liikenteeseen liittyvän hinnaston mukainen kustannus tehtävään käytettyjen työtuntien mukaan. Valtion virastoilta ja laitoksilta ei veloiteta tiedosta tai tiedonluovutuspalveluista maksua.

Aineiston laajentamisesta

Kun aineistoa käytetään alueellisten kokonaissuoritteiden ja kokonaismatkamäärien arviointiin, kannattaa ottaa huomioon, että laajennuskertoimet vastaavat käytettävää aluejakoa ja väestöryhmittelyä. 

Lisätietoja laajentamisesta löytyy teknisestä raportista.

Päivitetty