Ilmoittaudu Galileo Innovation Challenge -hackathoniin!

Logo ja teksti Galioleo Innovation Challenge

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset tiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Onko ajoneuvollasi on käyttämättömyysjaksoja? Voit poistaa sen tilapäisesti liikenteestä ja säästää samalla ajoneuvokuluissa. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Traficomin blogi

Lue Traficomin johdon ja asiantuntijoiden ajankohtaisia kirjoituksia liikenteestä ja viestinnästä.
Henkilö selaa kännykkää
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom sekä paikkapalvelukumppanit European GNSS Agency (GSA), u-blox ja DA-Group haastavat kehittäjät innovoimaan parasta paikkatietoratkaisua Galileo Innovation Ch...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom pyytää ilmailun sidosryhmiltä lausuntoa esitetyistä ja suunnitelluista ilmatilamuutoksista AIRAC voimaantulopäivämäärällä 23.4.2020.
Kaupallisen ilmailun turvallisuustilanne jatkui hyvänä myös vuoden kolmannella neljänneksellä, mutta yleis- ja harrasteilmailussa jakso ei sujunut yhtä hyvin kuin parina aikaisempana vuotena. Drone...

Brexitin vaikutukset liikenteeseen ja viestintään

Traficom on koonnut liikenteen ja viestinnän alalta yhteen liikenne- ja viestintäsektoreiden toimijoita ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa liittyen brexit-tilanteeseen.
Brexit