Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Uusi tieliikennelaki tulee voimaan 1.6.2020. Seuraa somessa #tieliikennelaki2020

Tutustu uuden tieliikennelain tuomiin muutoksiin
Autojonoja kuvattuna ilmasta

Asioi kanssamme

Käytetyimmät palvelut

Tee ajoneuvon liikennekäyttöönotto

Ota liikennekäytöstä poistettu ajoneuvo takaisin liikenteeseen.

Tarkasta ajoneuvon tiedot

Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon tekniset tiedot. Ajoneuvon omistaja- ja historiatiedot ovat maksullisia.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Onko ajoneuvollasi on käyttämättömyysjaksoja? Voit poistaa sen tilapäisesti liikenteestä ja säästää samalla ajoneuvokuluissa. Liikennekäytöstäpoistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa.

Ajoneuvon omistajanvaihdos ja varmenne

Myyjä voi luoda palvelussa kauppaa varten varmenteen ja tehdä kaupan jälkeen luovutusilmoituksen. Ostaja voi ilmoittaa palvelussa omistajanvaihdoksesta.

Rethinking transport - Transport Research Arena TRA2020 Helsingissä

TRA2020 net
Liikenteen ja viestinnän kansainvälinen tutkimuskonferenssi TRA2020 eli Transport Research Arena järjestetään Helsingissä 27.–30.4.2020. TRA-konferenssi on tärkein eurooppalainen liikenteen ja viestinnän joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma, joka kattaa kaikki liikenteen ja liikkumisen muodot.

Aja vaihtoehtoa

Sähköautoa ladataan
Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Sinä olet kuljettajan paikalla. Jos työnantajasi asettaa merkkikohtaisia ehtoja työsuhdeautollesi, valikoimasta löytyy varmasti myös vaihtoehtoisia käyttövoimia.

Traficomin blogi

Lue Traficomin johdon ja asiantuntijoiden ajankohtaisia kirjoituksia liikenteestä ja viestinnästä.
Henkilö selaa kännykkää
Tilastokeskus alkaa julkaista vuoden 2020 aikana useita Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin aiemmin julkaisemia virallisia liikennetilastoja. Liikenteen virallinen tilastointi keskitetään Tila...
Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom) pyytää lausuntoa määräysluonnoksesta, joka koskee valmiussuunnittelun järjestämistä liikennejärjestelmässä (TRAFICOM/308489/03.04.04.00/2019). Tätä uutta m...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kartoittaa yhteistyössä alueiden ja sidosryhmien kanssa, miten hallitusohjelmassa tarkoitetusta ilmastoperusteisesta valtiontuesta saataisiin paras hyöty irti...

Säädösseuranta viikko 7/2020

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom seuraa liikennettä ja viestintää koskevia uusia säädöksiä. Seuranta julkaistaan viikoittain Traficom.fi:ssä pääsääntöisesti maanantaisin.

Brexitin vaikutukset liikenteeseen ja viestintään

Traficom on koonnut liikenteen ja viestinnän alalta yhteen liikenne- ja viestintäsektoreiden toimijoita ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa liittyen brexit-tilanteeseen.
Brexit